שיתוף > תנו לי מחמאה בייי לחופשש! חזרה לשיגרה מבורכת! בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
- (26)kאיכות מוקטן.jpg
- (25)kמוקטן.jpg
- (24)kמוקטן.jpg

• הוסף לסימניות
לוקשין מהמם ותינוק מתוק
אהבתי את העומק שדה

• הוסף לסימניות
מיוחד!
הלוקיישן, הצבעים, התפיסה.

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!
אני הייתי מוסיפה עוד טיפה רוויה לתמונות,
אבל הם מדהימות!!!

• הוסף לסימניות
הכל מקסים!!!
התפיסה בשניה, הרעיון והצבעוניות מהממים...
הבוקה בשלישית הזויה!

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!
בראשונה, נראה לי הילדה לא בפוקוס

• הוסף לסימניות
מהמם אפרת

• הוסף לסימניות
איזה מתוק
רעיון מגניב
והלוקיישן מיוחד

• הוסף לסימניות
כמה היא עולה? וכמה הצמצם שלה?
ממליצה עליה לצילומי חוץ?

• הוסף לסימניות
עלתה באזור 4 אלף מאמינה שירד המחיר שלה.
היא קאנון צמצם 2.
אני מכורה לעדשה הזאת:) ממליצה מאד אותה רעיון של ה85 מילימטר אבל החדות ואיכות אין לה מתחרים.
קצת מרחק אם את יודעת עניין של הרגל.
יש גם סיגמה יש לי חברות שמשתמשות צמצם 1.8 אין לי כ"כ נסיון.
מאמינה שהסיגמה יותר זולה.
כדאי שתנסי לפני שאת קונה.
(וגם תלוי עם איזה מצלמה את משתמשת אם זה קרופ זה מרחק פי 1.3 העדשה)
בהצלחה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדליק!
אהבתי את הרעיון..
האחרונה תפסה אותי.

• הוסף לסימניות
האחרונה מדהימה!!!
הבוקה מטורף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה