דיון ביימי-BUYME יש סיכוי לממש?

חזרו אלי מביי מי
התהליך די פשוט
אני צריכ הלהסיר את המתנה מהמתנות שלי (עכשיו השובר לא משוייך אלי)
להעביר את המספר והתוקף למקבל
המקבל מטעין את השובר אצלו
נכון
אבל גם בלי זה
פשוט לתת לה את המספר
היא תשתמש
וזה כמו אשראי

חזרו אלי מביי מי
התהליך די פשוט
כל הענין של ההטענה זה רק אם משתמשים באפליקציה וקונים אונליין
אם "מקריאים" את המספר בחנות אין שום דבר לעשות

אני מנסה לקנות עם זה באתר של מגנוליה, ואין לי איפה לשים את הקוד, יתכן שזה רק פיזית בחנות?

חזרו אלי מביי מי
התהליך די פשוט
אבל את עדיין לא מופיעה כנותן המתנה
אם נניח קיבלת את זה מCAL היא רואה בשם הנתון CAL
לא?

יש לי שובר בסך 300 ש"ח + שובר בסך 70 ש"ח
מעוניינת למכור במחיר נמוך יותר. פתוחה להצעות.

אבל את עדיין לא מופיעה כנותן המתנה
אם נניח קיבלת את זה מCAL היא רואה בשם הנתון CAL
לא?
משערת שאת צודקת ובאמת לא חשבתי על זה
במקרה שלי כרגע לא אכפת לי אבל בסיטואציה אחרת זה חשוב לדעת

יש מצב לשלם עם באיי מי דרך אתר של חנות?
או שצריך רק פיזית להגיע?

לאחרונה שילמתי ב-buy me all - באתרים של כמה חנויות
כי רציתי דרך אתר של מחסני חשמל ששם יותר זול מהחנות ו הם אמרו שא''א לקבל את המחיר המוזל באתר דרך באיימי

כי רציתי דרך אתר של מחסני חשמל ששם יותר זול מהחנות ו הם אמרו שא''א לקבל את המחיר המוזל באתר דרך באיימי
תלכו לחנות. תבקשו מנציג התאמה למחיר של האתר (יש כזה דבר) ותבקשו לשלם בביימי

אני שלמתי דרך נציג טלפוני במחסני חשמל את המחיר שהופיע באתר אבל לא יודע האם המחיר היה זול מהמחיר בחנות

אני שלמתי דרך נציג טלפוני במחסני חשמל את המחיר שהופיע באתר אבל לא יודע האם המחיר היה זול מהמחיר בחנות
דרך באיימי בטלפון?
איך אפשרי?
כי הבנתימהנציגה בטלפון שצריך לבוא לחנות פיזית

תנסו להתקשר שוב וליפול על הנציג הנכון..
הפנו אותי למוכרת באחד מהסניפים שעשתה הזמנה טלפונית
אז לא קיבלתם מחיר של האתר שהוא יותר זול אלא רק הזמנה טלפונית במחיר של החנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה