דיון ביימי-BUYME יש סיכוי לממש?

אני ביקשתי עכשיו בשירות לקוחות והם אמרו לי שהיה אפשר לעשות את זה רק לפני 4 שנים
ובחנות נתנו לי לממש רק שובר 1
אפילו שלפי הכללים של ביימי זה לא אמור להיות עם מגבלה, הם אמרו לי שהם יבדקו את זה
אבל תכלס מבאס כי הגעתי לקנות שם רק בגלל ביימי
איזה חנות?
זה ממש לא חוקי, התווים האלו ע"פ חוק! (לא קשור לביימי או שמיימי) הינם כמו מזומן, ואסור להגביל אותם בשום דבר!!

אני ביקשתי עכשיו בשירות לקוחות והם אמרו לי שהיה אפשר לעשות את זה רק לפני 4 שנים
ובחנות נתנו לי לממש רק שובר 1
אפילו שלפי הכללים של ביימי זה לא אמור להיות עם מגבלה, הם אמרו לי שהם יבדקו את זה
אבל תכלס מבאס כי הגעתי לקנות שם רק בגלל ביימי
הגבלה מוזרה לא נתקלתי
תמיד במעבר בין שובר אחד להבא יוצא שמשלמת בשתי שוברים בקנייה אחת

ראיתי שאורדמן פרסמו שאפשר לקנות אצלם בביי מי

מי שרוצה למצוא מה לעשות עם ביימי
בעודפים של צומת בילו כמעט כולם מקבלים

בלתק
ברשת פתאל מלונות לאונרדו. אמרו לי בשירות הלקוחות שהם לא מגבילים את מספר השוברים שאפשר להשתמש בהם.
ידוע לכם אם יש להם מלונות בכשרות גבוהה יותר מרבנות?
מבדיקה באתר שלהם עכשיו אני רואה שכל המלונות זה רבנות

למשל מלון לאונרדו מול בית כנסת הגדול בירושלים (לשעבר שרתון)
יש את כל הנופשים בים המלח בנובוטל לשעבר, צריך לברר על מימוש

אני מעונין למכור שובר ביימי

למכירה תווי קניה ב10 % הנחה
התו המלא מבית רמי לוי
1. 400 ש"ח
2. 450 ש"ח
תו ויקטורי 100%
1. 361 ש"ח
2. 361 ש"ח
3. 361 ש"ח
לפרטים
rachel18443*gmail.com

יש לי ביימי למכירה לכל המעונין
במייל av127139 בג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה