כללי בייצוא ל PDF מאינדי, השחור יוצא אפור

• הוסף לסימניות
למה זה ואיך מתקנים את זה?
השחור מוגדר כשחור BLACK ולא REGISTRATION.
האם להמיר?

• הוסף לסימניות
לדעתי זו רק תצוגה של האקרובט. גם לי יש תבעיה, ובדפוס תמיד יוצא שחור

• הוסף לסימניות
אז ככה - - -

לכי להגדרות התוכנה
edit > preferences > appearmens of black
בחלונית הprinting
output all backsas rich black

תאשרי - - -

• הוסף לסימניות
ההגדרות הנ"ל הן באינדי / אילוס, לא?
כשנותנים לאוביקט באינדי צבע שחור טהור, אז זה הצבע שלו באמת.
רק שאינדי מציגה אותו עשיר, בגלל שכך מוגדר לה, כמו שמוסבר בהודעה שמעלי.

ההגדרות האלו נמצאות גם באקרובט? לא מוצאת - - -
גירסא 8

• הוסף לסימניות
מה נמצא באקרובט?
האקרובט מקבל קובץ שהוא למעשה לא 100% שחור.
מה השאלה, לא מבין.

כשמגידירים לאינדי שחור טהור, בתצוגת RGB, שזו בעצם תצוגת המסך שלנו, שחור טהור מוצג כ-85% שחור. (100% זה בעצם מסך כבוי). כשמגדירים לו שיציג כשחור עשיר, הוא מציג RGB ב-000. אפשר להגדיר לו שייצא את ההגדרות תצוגה גם לאקרובט, ע"י מה שבלה כתבה למעלה.
אבל - - -
כשמבקשים ממנו לייצא אותו, הוא מייצא או כפי שהוא מציג - שחור טהור ב-CMYK, כ-80% שחור, אם משתמשים ב-RGB.

קיצער, חבל להאריך - אני קשה הסברה:
אם מייצאים כ-CMYK, אין בעיה בצבע, זה רק תצוגה.
אם מייצאים כ-RGB, השחור לא יהיה 100% שחור.
(חלון הדפסה-פלט)

אם מגדירים צבע שחור REGISTRATION, הוא יוצא שחור עשיר מאוד, 100C 100M 100Y 100K. לא מומלץ להגדיר את זה. צבע שחור עשיר, (אם אתם רוצים לתצוגת מסך, כגון אתר אינטרנט, ורוצים לעבוד ב-CMYK, למה? אין לי מושג...), מורכב מכ-90% שחור (100% לא יוסיף), כ-75% ציאן, ועוד כ-67% מגנטה וצהוב.

• הוסף לסימניות
בצבע השחור המכונה בלע"ז רגיסטריישן
מסמנים אך ורק סימני חיתוך.

ולמה?
כי הוא בנוי מ4 צבעי היסוד ב100% שלהם.
וכך הוא יוצא בכל הפלטות בהפרדת צבעים.
לכן לא מומלץ להשתמש בו.

במיוחד לא לטקטס - - -

• הוסף לסימניות
מוגדר אצלי ההגדרות שכתבת בלה, ועדין הוא מציג כאפור. האותיות בצבע השחור המקורי של אינדיזיין BLACK שהוא 100% K ב CMYK ובכל זאת, זה יוצא אפור ואני חוששת שאם אשלח ככה, זה לא יצא טוב בדפוס.

מה עוד אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
RCpro, מה שאתה בעצם אומר אם הבנתי נכון, זה להתעלם מהתצוגה ושבדפוס זה יופיע כשחור כמו בתצוגת ה RGB?

• הוסף לסימניות
BLACK ב-100% לטקסט זה בדיוק מה שאת צריכה. זה נראה טיפה אפור על המסך. אולי המסך שלך גם קצת בהיר ואז זה נראה ממש אפור, אבל אם זה ב-100% והדפוס סביר זה יצא שחור ממש.

בכל אופן בטקסט רץ לא כדאי להשתמש השחור המורכב מכמה צבעים (רק אם חייבים, ורק לכותרות וכד' כי פלטות עלולות לזוז בשמינית מ"מ והכל יצא מטוששט)

וכמו שכתבה בלה בלה - רג'יסטריישן זה רק לסימנים

• הוסף לסימניות
באותו ענין,
אני צריכה להדפיס לוגו בשלושה גוונים: שחור, אפור ואפור בהיר יותר
באיזה אחוזים מומלץ לעשות את האפורים כדי שיראו הבדל בינהם ושיאו אותם
כי לפני תקופה ג"כ עשיתי כזה דבר ותיקנו לי את זה בדפוס ואמרו לי שאפילו 20% מספיק לצבע הבהיר

• הוסף לסימניות
אריאלס, רק בסימנים שמתי רג'יסטריישן, הכיתוב הוא תמיד בבלאק.
תודה רבה לכולם, אני מקווה שזה יצא טוב.

• הוסף לסימניות
1. גינגית, אין לי מושג איך סגרת את הקובץ. תעלי דוגמה.
חני, 20-30% שחור, בד"כ זה מספיק כהה. אבל כל מקרה לגופו, זה תלוי בנייר, באיכות הדפוס, ובעוד פרמטרים.

• הוסף לסימניות
זה גדול מדי להעלות לצערי.
סגרתי באפשרות Press Quality

• הוסף לסימניות
עמוד אחד. אובייקט אחד.
תפתחי אנדי, תשימי שם תו אחד עם אותם הגדרות, תסגרי באותה צורה שסגרת את הקודם, ותעלי לפה. לא יותר מכמה ק"ב.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את אותה הבעי' שהשחור יצא אפור בהדפסה (ולא סתם אפור אלא אפור-נקודות, כך שהאותיות הקטנות והדקות יצאו ממש מטושטשות).
ול"חיטובים" - נסיתי את הפתרונות שנתת לי באשכול דומה, אבל עדיין זה לא עזר.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהשאלה היא אם זו הדפסה דיגטלית או לא,
כי ממני הדפוס (גרפצ'יק) בהדפסה דיגיטלית טענו כמה פעמים בחוברות שחור לבן ששלחתי שזה לא מספיק שחור כשזה היה רק על k100%
ורק כששיניתי לרגיסטרישן זה יצא שחור כמו שצריך
אני אצרף דוגמא.

תדפיסו את הקובץ במדפסת לייזר שלכם ותראו את ההבדל בין 2 השורות

קבצים מצורפים

• black & gray.pdf
    KB 16.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;514653:
אני חושבת שהשאלה היא אם זו הדפסה דיגטלית או לא,
כי ממני הדפוס (גרפצ'יק) בהדפסה דיגיטלית טענו כמה פעמים בחוברות שחור לבן ששלחתי שזה לא מספיק שחור כשזה היה רק על k100%
ורק כששיניתי לרגיסטרישן זה יצא שחור כמו שצריך
אני אצרף דוגמא.

תדפיסו את הקובץ במדפסת לייזר שלכם ותראו את ההבדל בין 2 השורות

לדפוס דיגיטלי עדיף לפעמים להוציא פלט מRGB.
ובדפוס רגיל 100K זה 100K, לא משנה איך זה נראה על המסך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה