כללי בייצוא קובץ באנידיזיין

• הוסף לסימניות
הקובץ מוגדר בצמדי עמודים + בליד. בסגירה לדפוס אני סוגרת עמודים בודדים ולא צמדים. איך אפשר לקבוע לו בליד מכל הצדדים? מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
זה דחוף לי, מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
תבטלי את הסימון בריבוע של ה facing pages

קבצים מצורפים

• ScreenShot033.jpg
    KB 88.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ELS לא הבנתי.
הקובץ מוגדר לצמדי עמודים, וכך רציתי בשביל המספור.

• הוסף לסימניות
וכעת לפני הסגירה לכי לסטאפ ותבטלי את הסימון ותסגרי , זה לא אמור להשפיע על מספרי העמודים שימשיכו להופיע במקומם.
כך זה לפחות אצלי ב- CS3

• הוסף לסימניות
למה לבטל, מה הבעיה להשאיר כך ולסמן בליד מכל הצדדים?
מה שהוא יעשה זה יקח קצת מידע מהעמוד הצמוד לו, אם יש,
בכל מקרה זה מקום החיבור של הספר, לא אמורים לראות אותו ולא צריכים להתייחס לזה.

• הוסף לסימניות
נכון זה מה שקורה שהוא לוקח מידע מעמודים אחרים.
תודה ישראלה הרגעת אותי. אני מקווה שזה יצא טוב.

• הוסף לסימניות
בליד נותנים בגלל בעיות חיתוך.
בפנים החוברת לא שייך חיתוך ולכן לא נותנים שם בליד.
באם נותנים בליד פנימי,זה יתבטא רק באימפוזיצייה.

• הוסף לסימניות
מהדפוס אמרו לי שצריך בליד מכל הצדדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה