דרוש מידע ביכורים או טלזסטון

שלום,

גיסתי קבעה עם ביכורים לשבוע הבא
ובעקבות ההודעה של 229 היא התקשרה לברר וטענו שלא יודעים על רעש, כן אומרים שיש שיפוצים ומעוניינים לדעת באילו חדרים שומעים רעשים.
יודעות לומר לי באילו חדרים פרטיים יש/אין רעש?

תודה מראש!

לי הפריע מאד שלא אמרו מראש שיש עובדים ועובדות ערביים
וכשבאתי להתלונן ממש גערו בי(עדיף לא לכתוב מה נאמר לי...)
אני לא חושבת שיש סיכוי לחזור לשם אחרי יחס מזלזל ליולדת שמשלמת מחיר מלא!...
מה קשור המחיר פה?

שלום,

ובעקבות ההודעה של 229 היא התקשרה לברר וטענו שלא יודעים על רעש, כן אומרים שיש שיפוצים ומעוניינים לדעת באילו חדרים שומעים רעשים.

תודה מראש!
יש שיפוצים ויש רעש לא בכל החדרים הוא מורגש.בחלק יותר ובחלק פחות עד לא מורגש

יש שיפוצים ויש רעש לא בכל החדרים הוא מורגש.בחלק יותר ובחלק פחות עד לא מורגש
את יודעת לאמר לי באיזה מס' חדר כן/לא
זה דחוף לי לדעת האם לבטל
תודה!

הם
שלום,

תודה מראש!
זה ממש מגוחך שהם ''לא יודעים'' על רעש. אחרי שכמה מכאן מעידות שהיה להן רעש, ובטוח התלוננו על זה מולם, אולי זה פשוט סוג של מדיניות ...? ואח''כ להעיף את הלקוחה המתלוננת לכל הרוחות...

את יודעת לאמר לי באיזה מס' חדר כן/לא
זה דחוף לי לדעת האם לבטל
תודה!
לא ממש.
בחדרים בקומה כניסה בצד ימן (אם את באה מהקבלה) אז בטוח שמעו נכון ללפני כמה שבועות.
לדעתי גם בקומה -1 בצד הזה. אבל שוב יש יולדות שאת שלא הערתי את תשומת ליבן לא שמו לב.

הייתי בקומה של החדר אוכל קרוב לתנוקיה חדר 109 פרטי היה שקט ממש. איזה שעה יום אחד שמעתי פתאום דפיקות עמום ממש אבל חוץ מזה היה דממה.

לא יודעת על מה אתן מדברות הייתי בבכורים לפני שנה וחצי היה לי ממש כיף
שקט יחס מכבד מאוד
היה אפילו לילה שהם טעו ולא שובצתי בחדר קיבלתי דירה בנביאים ולא שילמתי שום תוספת על זה שבעלי היה איתי באותו לילה והעלו לי את האוכל לחדר וגם בעלי אכל. והתינוק בכל פעם שהיה צריך לאכול דפקו לי בדלת ולא הייתי צריכה לרדת לביכורים
זה היה ממש מפנק וכיף

לא יודעת על מה אתן מדברות הייתי בבכורים לפני שנה וחצי היה לי ממש כיף
שקט יחס מכבד מאוד
היה אפילו לילה שהם טעו ולא שובצתי בחדר קיבלתי דירה בנביאים ולא שילמתי שום תוספת על זה שבעלי היה איתי באותו לילה והעלו לי את האוכל לחדר וגם בעלי אכל. והתינוק בכל פעם שהיה צריך לאכול דפקו לי בדלת ולא הייתי צריכה לרדת לביכורים
זה היה ממש מפנק וכיף
אני הייתי לפני שבעה חודשים בסוויטה מול חדר האוכל..
אמאלהה מחכה כבר לחזור!!

אלו שמבכרות את ביכורים מוטב שיבהירו האם הן היו גם בטלזסטון
כי ברור שבית החלמה זה כיף ונוח וטעים והכל
אבל יש מושג בעולם שנקרא "טלזסטון"
והשאלה האם יש משהו או מישהו שיכול להתחרות איתו

סתם להשכלה כללית: טלזסטון הוא מלכ"ר וביכורים עושים מליונים
עכשיו בא נחשוב איפה מסתבר שהיולדת מקבלת יותר

אני הייתי בביכורים וגם בטלסטון בהפרש של שבועיים שבועיים .
זה שתי סגנונות שונים לגמרי.
טלסטון זה כמו פנימיה חברות, חום, פינוק
ביכורים זה בית מלון נקיוןבחדרים,אופציה להיות עם הבעל וכו’
אני נהניתי בשתי המקומותאבל יש כאלו שלא מתחבאות לסגנון מסויים וזה לגיטימי לגמרי.

בעניין הרעש
הייתי בלג בעומר ולא שמעתי כלום
בחדר 111 בקומת החדר אוכל

@מבריק הפלא תוכלי לפרט מה היה הפינוקים?
נשמע טוב!
מתעניינת לפעם הבאה...
כל הזמן יש משהו לאכול בחדר אוכל (ולא בית מלון ששעת האחרוחה מסתיימת אז אין אוכל עד הארוחה הבאה).
אני צליאקית ובטלסטון תמיד היה להם משהו נוסף לתת לי וכמובן ידעו להגיד לי מה מכיל גלוטן ומה לא לאומת זאת בביכורים הייתי צריכה לחפש בעצמי מה מכיל ומה לא.
בטלסטון יש אופציה לקחת דברים לחדרים ובביכורים לא

אני הייתי בשתיהם.

באופן אישי מעדיפה את ביכורים ע"פ טלזסטון.

@מבריק הפלא תוכלי לפרט מה היה הפינוקים?
נשמע טוב!
מתעניינת לפעם הבאה...
כל הגישה בטלזסטון היא לפנק אותך היולדת. מאוד התפעלתי מזה.
אם הגעת אחרי ארוחת הצהריים - תיכנסי למטבח, ידאגו לך למנה מכובדת. אם יש לך מגבלה באוכל או את רוצה לברר משהו - את כמעט בעלת האירוע מבחינת היחס.
יש כסאות מול הפקידות קבלה, הסתבכתי עם הכניסה, הפקידה יצאה אלי ולקחה את התינוק.
ותמיד זה 'קודם כל תאכלי, אח''כ נסדר את הדברים האחרים' גם בקבלה, גם בתינוקיה.
גם בתינוקיה יש כסאות, ואם המתנתי, מיד אחת המטפלות פינתה לי כסא.
וכמו שאמרו כל היום והלילה יש שתיה פירות עוגות.

האוכל עצמו לטעמי לא מפנק. הוא ביתי, בשפע עצום, ומגוון. אבל ממש לא אוכל של מלון. יש מדי פעם כמה מאכלים שיותר מזכירים מלון (מוקרמים, חביתות אישיות, שייקים).

אומנם לא הייתי בטלסטון, אבל בהשוואה לאם וילד הייתי שם בהפרש של שבועיים מביכורים ונהנתי באם וילד הרבה יותר, מכל הבחינות, גם ברמת האוכל וגם נקיון ורמת החדרים, לקחתי בשני המקומות את החדרים הכי משודרגים, לדעתי אם וילד היה יותר נקי וגם החדרים היו יותר מתוחזקים.

נערך לאחרונה ב:
מה זה קשור אם היו בטלזסטון או לא? כי אני לא נהניתי בביכורים ולא הייתי בטלזסטון.

לי הפריע מאד שלא אמרו מראש שיש עובדים ועובדות ערביים
וכשבאתי להתלונן ממש גערו בי(עדיף לא לכתוב מה נאמר לי...)
אני לא חושבת שיש סיכוי לחזור לשם אחרי יחס מזלזל ליולדת שמשלמת מחיר מלא!...
למה משנה מה בדיוק ענו לך
אבל סתם שאלה בבית חולים מי העובדים . מרפאת שינים . נהגים . וכו'...

אין ספק שהיחס בביכורים הוא לא מתקרב לטזסטון. בביכורים מנסים הלראות שזה כמו בית מלון - אבל יולדת אחרי לידה צריכה פינוק ויחס טוב. בביכורים אין אפילו מקום לשבת כשאת מגיעה. את עומדת בקבלה בדלפק - אפילו לשבת את לא יכולה בזמן שמכניסים לך את ההזמנה. היחס שם הוא קר. בטלזסטון מתייחסים אליך כמו מלכה. באמת מפנקים אותך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה