Without meaning
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שלום אשמח למידע על ביכורים ואם וילד:
חדרים
אוכל
תינוקיה
ומחירים
תודה מראש
חדרים
אוכל
תינוקיה
ומחירים
תודה מראש
יש שיפור משמעותי באם וילד גם בנושא התינוקיה.תבררי בעיקר על התינוקיה
אם וילד שיפצו אומנם יש חדרים יפים ואוכל טוב
אבל התינוקיה שם קצת........
אני הייתי הכי מבררת על התינוקיה
בהצלחה
אני שמחה לשמוע,יש שיפור משמעותי באם וילד גם בנושא התינוקיה.
הייתי שם לפני כחודשיים,וחוץ מפעמיים בשבוע שיש ביקור רופא ואז אי אפשר להוציא תינוקות-היה הרבה יותר טוב מבעבר.
שיפצו אומנם יש חדרים יפים
אם וילד התינוקיה שופץ לפני חמש חודשים,הייתי מרוצה מהצוות,חדר אוכל נקי ויפה אוכל מעולה.
חדרים יש כמה רמות.
לפני 3 חודשים בולאם וילד התינוקיה שופץ לפני חמש חודשים,הייתי מרוצה מהצוות,חדר אוכל נקי ויפה אוכל מעולה.
חדרים יש כמה רמות.
לא משעמם שם?אני הייתי בביכורים לפני חודש
החדרים ברמה יפים מאד!
אני הייתי בחדר פרטי המחירים בין 850-1200
האוכל נחמד לא השתגעתי היה בסדר.
התינוקיה המטפלות חמות ומסורות לא השתמשתי הרבה בשירותיהם התינוק היה רב הזמן אצלי אבל כשהוא היה שם היה מצוין.
סה"כ נהנתי מאד ובטוח אשוב לשם.
לא משעמם שם?
ויש הרבה גברים שמסתובבים?
אני הייתי בדיוק בשיפוצים ולכן ברחתי אחרי יומיים,כי היה לי קשה לרדת שבת במדרגות ואין שם מעלית שבת.לפני 3 חודשים בול
היום הראשון שלי שם היה היום הראשון של התינוקיה החדשה , שפצו אותה מהמם
אני הייתי בחדר בקומה השלישית של ה580 חדר מאלף! התינוקיה השתפרה מאד
והאוכל מעולה, לפעמים חוזר על עצמו
מה הבעיה בתינוקיה של אם וילד? הייתי שם פעמיים ונהניתי מאדדדדתבררי בעיקר על התינוקיה
אם וילד שיפצו אומנם יש חדרים יפים ואוכל טוב
אבל התינוקיה שם קצת........
אני הייתי הכי מבררת על התינוקיה
בהצלחה
לא יודעת מתי היית, אבל גם זה השתנה בחצי שנה האחרונה.בעיקר איך שהם מאכילים את התינוקות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים