ביכורים

• הוסף לסימניות
לא החג, אבל תחילת שנה. הזדמנות לתת את הראשית לה'.
שנה טובה ומבורכת לכל.
picture.php

• הוסף לסימניות
יפיפה!!! אוהבת מאוד את הסגנון שלך :)

• הוסף לסימניות
מקסים! מביע המוןן

• הוסף לסימניות
התנועה בציור עצורה יחסית
הייתי מצפה לאיזו שהיא התרוממות של כל הקומפוזיציה, מין תנועה מסחררת יותר
ואיפה שהוא זה עצור
אולי זה בכוונה
התחושה שלי שהם רוצים לתת את הביכורים, אבל קשה להם להיפרד מהם..

• הוסף לסימניות
אמנית אמיתית.
הבית הימני צד את עיני, הוא עקום בפרופורציה קצת מוזרה ביחס לפרופורציות של התמונה.
הקווים שמתמשכים מהסיטואציה כלפי מעלה-הם לא מושקעים, פשוט מכחול שנמשך ותו לא, בעיני זה נראה שונה מסגנון התמונה כולה.

• הוסף לסימניות
תודה למצלצלים ולמגיבים!

נכתב ע"י קקטוס;1382477:
התנועה בציור עצורה יחסית
הייתי מצפה לאיזו שהיא התרוממות של כל הקומפוזיציה, מין תנועה מסחררת יותר
ואיפה שהוא זה עצור
אולי זה בכוונה
התחושה שלי שהם רוצים לתת את הביכורים, אבל קשה להם להיפרד מהם..

איזה דקות אבחנה! נהננתי.
כל מילה נכונה. פעם ראשונה שציירתי מול קהל והרגשתי חסימה. בכל מקרה הכי התחברתי לילדה הקטנה ששומרת את הסל... מעניין למה.

נכתב ע"י שעת סיפור;1382496:
אמנית אמיתית.
הבית הימני צד את עיני, הוא עקום בפרופורציה קצת מוזרה ביחס לפרופורציות של התמונה.
הקווים שמתמשכים מהסיטואציה כלפי מעלה-הם לא מושקעים, פשוט מכחול שנמשך ותו לא, בעיני זה נראה שונה מסגנון התמונה כולה.

תודה רבה! קיבלתי. ויישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה