ביכורים

• הוסף לסימניות
כמה רוגע מכניסים ללב הקטנטנים האלה

• הוסף לסימניות
סחטין רותי... לא ידעתי שאת צלמת:D
מקסים!!!
כמה ורד ורוך...
אהבתי!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הכותרת! בהחלט הטופ של הטופ
איזה יופי! מושלם!

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות איזה רכות מרגיעה...

• הוסף לסימניות
השניה יפיפיה.
הייתי מחממת אותה טיפ. (ענין של טעם)

• הוסף לסימניות
חיכינו לזה ;)
תמונות מהממות, לא גומרת להסתכל!

• הוסף לסימניות
רותי מיוחד!!
איזה רוך...

• הוסף לסימניות
ממיס!
תאורה חלומית!
תנוחות מושלמות!

• הוסף לסימניות
וואו זה מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1622614:
חיכינו לזה ;)
תמונות מהממות, לא גומרת להסתכל!

אני מבינה שהיא שלך...

בובה מהממת!!

תמונות מאלפות, להגדיל בענק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני ראובני;1622657:
אני מבינה שהיא שלך...

בובה מהממת!!

תמונות מאלפות, להגדיל בענק!

oh no!!!!!!!
ממש לא שלי :D

• הוסף לסימניות
oh no!!!!!!!
ממש לא שלי
למען הסר לזות שפתיים- של אחותי
לא לעשות מיקס, העסק מורכב גם ככה :p

• הוסף לסימניות
ממיס,
חלומי...
מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה