- הוסף לסימניות
תודהלשכור מתנפח קטן שנכנס לסלון הממוזג
מוצה כבר ביומיים הראשוניים של החופש...
וגם.. זה גורם להזעה... וממילא לפצעים...
תודהלשכור מתנפח קטן שנכנס לסלון הממוזג
מאיפה המידע הזה?לאטופיק ע"פ רוב יש "נכות" כך שלא צריכים להמתין, אפשר לגשת מייד.
אטופיק זה ממש לא נכותמאיפה המידע הזה?
לא ידוע לי בתור אמא לילדה עם אטופיק!
אצלי ב"ה לאאטופיק זה ממש לא נכות
אבל בדכ עם האטופיק מגיעה האלרגיה שהיא בהחלט נכות
בדקתם בייסודיות אצל אלרגולוג?אצלי ב"ה לא
לא ראיתי צורךבדקתם בייסודיות אצל אלרגולוג?
בהצלחה ובבריאותלא ראיתי צורך
תינוקת קטנה
יונקת רב היום
עכשיו התחלתי איתה יותר טעימות
ואני בודקת כל הזמן את התגובות
כמה קצבה זהבהצלחה ובבריאות
פשוט יש משפחות שמתפרנסות מהנכות הזאת...
איך בודקים אלרגיה?בדקתם בייסודיות אצל אלרגולוג?
בדקתם בייסודיות אצל אלרגולוג?
.....איך בודקים אלרגיה?
ילד בן 6
גם אצלי היה ככה בהנקה - לא ידעתי ממה זה וכל יום ניסיתי להוריד משו אחר ולא הלך ...לא ראיתי צורך
תינוקת קטנה
יונקת רב היום
עכשיו התחלתי איתה יותר טעימות
ואני בודקת כל הזמן את התגובות
מתפרנסות???בהצלחה ובבריאות
פשוט יש משפחות שמתפרנסות מהנכות הזאת...
יש לי כמה אטופיים וזה לא מגיע עם אלרגיהאטופיק זה ממש לא נכות
אם אתם שואלים אותי, אטופיק מגבילה את החיים הרבה יותר מאלרגיה. יש לנו שניהם.אטופיק זה ממש לא נכות
זה מטורף כמה זה נכון וכמה זה מתסכל..אם אתם שואלים אותי, אטופיק מגבילה את החיים הרבה יותר מאלרגיה. יש לנו שניהם.
אתה כותב מידע מוטעה.מי שיש לו ילד אטופיק ולא מוציא נכות (ולא משנה מה רושם בתביעה) בעיה שלו....
על אטופיק אמורים לקבל לפחות 75% נכות, רק כאן במדינה הן עסוקות בתמרורות....
אל תהיו פראיירים....
לא בטוח שזה רע.חנוק שם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים