בילוי נחמד במרכז

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מקום נחמד לבילוי ביום גיבוש חביב לכמה נשים צעירות,
אודה לכם על כל רעיון.

(כמוכן אשמח לשמוע על מסעדה חלבית בהכשר מהודר באזור המרכז)

• הוסף לסימניות
מה עם מרכז החושים / דיאלוג בחשיכה בחולון?
חוויה מדהימה!

• הוסף לסימניות
המרינה בהרצליה
הרידניג
ראשון לציון- יש פארק חדש

• הוסף לסימניות
איפה יש פארק חדש בראשון לציון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1249331:
מה עם מרכז החושים / דיאלוג בחשיכה בחולון?
חוויה מדהימה!

יש לך פרטים שלהם?

מחפשת יותר משהו בסגנון של מקום חוויתי מאשר פארק פתוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1249344:
יש לך פרטים שלהם?

דיאלוג בחשיכה זה מקום סגור.
תעשי חיפוש בגוגל מוזיאון הילדים חולון
חוויה מדהימה.... רק צריך לקחת בחשבון למלאות קבוצה (נראה לי 8-9 נשים) ולסכם מראש על מדריכה.
צמוד למוזיאון נמצא פארק פרס.

• הוסף לסימניות
מסעדה חלבית בהכשר מהודר (לפי מה שאני נוהגת - אני אוכלת רק העד"ח רובין ולנדאו- אין ) יש מהדרין והרב מחפוד והכשר בית יוסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noas;1249338:
איפה יש פארק חדש בראשון לציון?

מישהי היתה בפארק החדש בראשון לציון?
מה יש שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1249344:
יש לך פרטים שלהם?

כבר דברו הרבה על זה. תעשי חיפוש.......
אנחנו היינו שם קבוצה של כ10 נשים. נהננו מאד!
זה נמצא בחולון
אנחנו היינו בדאילוג בחשיכה (יש עוד משהו באותו מקום) מקום סגור חשוך מאד כל אחד מקבל מקל של עיוור וביחד עם מדריכה עוורת הולכים את כל המסלול ונותנים לך לחוש כאילו עיוור עוברים על כל 5 החושים. צריך לנחש כל פעם מה זה. אקיצער חוויה מזווית שונה.

• הוסף לסימניות
מרכז החושים / דיאלוג בחשיכה מקום מדהים! (ויקר, כך זכור לי)
מומלץ מאד, רק קחי בחשבון שהם מחללים שבת...
(אני הייתי שם עם קבוצה של מורות/גננות בחנ"מ בהיתר רב, לצורך העבודה).

• הוסף לסימניות
ראשון לציון פארק האותיות
קו 164 מאזור בני ברק

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על דיאלוג בחשיכה, חויה מדהימה.

• הוסף לסימניות
כשקבוצת נשים מגיעה לדיאלוג בחשיכה צריך לשים לב שיש גם את ה"קפיטריה" וייתכן שיש בעיית ייחוד שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;1249761:
כשקבוצת נשים מגיעה לדיאלוג בחשיכה צריך לשים לב שיש גם את ה"קפיטריה" וייתכן שיש בעיית ייחוד שם.
מבקשים שהקפיטריה תהיה סגורה, כי בכל מקרה שום דבר שם לא כשר (אולי רק כשרות רגילה).
מקום מומלץ מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על דיאלוג בחשיכה
מדהים!!!!!! מומלץ מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה