בימבות פלא ושאר מרעישין בישין

• הוסף לסימניות
סליחה אם פגעתי בכבודו של קקטוס:p
ואולי הוא השיאן והיא השיאנית;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1397743:
סליחה אם פגעתי בכבודו של קקטוס:p
ואולי הוא השיאן והיא השיאנית;)
הדיון לא מתחיל, כי יש עוד כמה שעוקפים / עוקפות אותי בהרבה.
ואני מקווה שאלו מספרים אמיתיים ולא מניפולציות של המערכת כאן..

• הוסף לסימניות
טוב, לי אין עיצות לחינוך הילדים של השכנים..
אבל,יש לי עיצה שאני משתמשת בה הרבה:
לסגור חלון ולהדליק מאורר רועש,
בחורף אני מסובבת אותו לכוון ההפוך ממני.(וזה לא בסתירה למזגן השקט)

• הוסף לסימניות
יש דירות בזול (יחסית) ביישוב מיצד, יישוב חרדי קרוב (40-45 דק') לירושלים, (קצת קרוב לערבים....) דירה פרטית, עם גינה פרטית, בלי בימבות, יחסי שכנות נעימים. כל מי שאוהב שקט - מוזמן. http://www.metzad.org.il/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1397796:
הדיון לא מתחיל, כי יש עוד כמה שעוקפים / עוקפות אותי בהרבה.
ואני מקווה שאלו מספרים אמיתיים ולא מניפולציות של המערכת כאן..
לא ידעתי שיש כאן תחרות שיאים בלייקים..:eek:
ברכותי לזוכים!;)

• הוסף לסימניות
אטמי אוזניים....
באמת זה מעצבן הרעשים האלה.
אבל אם את רגישה יותר מדי, (כמו שכנתי לשעבר) שלא סובלת את המזגן של השכן- מרכזי סטנדרטי, ולא סובלת שהולכים מעלייך, כן רק עם נעליים רגילות, לא עקבים ח"ו, אז אין אופציה אחרת- חוץ מלעבור לבית פרטי.....
יש ילדים שהההורים שלהם רוצים לנוח, אז הם שולחים אותם למטה... מכירות?

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה