כללי ביןאנטר לאנטר אני מצליחה לכתוב כאן הודעה...

• הוסף לסימניות
קצת הגזמתי אבל לפחות חלק מההודעה...;)
אני עושה כרגע קישוט קיר (בגודל של בערך 3*2 מ') שהולך להיות מודפס על טפט ונראה לי שגם יסתכלו על זה גם מקרוב וגם מרחוק.
האיכות צריכה להיות סבירה השאלה שלי היא כמה DPI אני צריכה לתת לזה? הכי נמוך שמתאפשר לעבודה כזו, שלא יהיה כל כך איטי

• הוסף לסימניות
הפטנט הוא לעבוד על שליש מהגודל,
או לחילופין על רזולוציה של 100 dpi במקום 300 dpi
אבל, כמובן שזה יוצא פחות איכותי.
אם את צריכה שזה יהיה חד מאוד אז אין לך ברירה ואת צריכה להתאזר בסבלנות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;1287429:
אני תמיד עובדת ביחס של 1:4 ויוצא מצוין

את עובדת על קבצים גדולים מאד וזה נראה אח"כ איכות טובה באמת?

• הוסף לסימניות
תבדקי מול בית הדפוס מה הם רוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1287449:
את עובדת על קבצים גדולים מאד וזה נראה אח"כ איכות טובה באמת?

נכון.

ושאף אחד לא ישמע, אבל בקבצים ע-נ-ק-י-י-ם (חמישים מטר, למשל)
אני עובדת 1:10
התוצאה מצוינת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה