- הוסף לסימניות
העלית שתי יצירות באותה הודעה.אפשר לדעת למה נמחקה לי היצירה?
דווקא העליתם ב22:00.ראיתי שמחקו את ההודעות הראשונות, בינהן את שלי, משערת שבגלל השעה.
רק רציתי לעדכן שבשעון אצלי במחשב היה 10:00 בדיוק. אפילו כמה שניות אחרי, וממש לא 9:59...
לא ראיתי אח"כ איזו שעה נכתב בהודעה.
אבל אולי אפשר כן להתחשב בדקה אחת לפני 10, כי כנראה שזה לא מסונכרן בדיוק על השניות אצל כולם.
(היצירה שלי בכ"מ לא היתה מי יודע מה, אבל הראשונה שם היתה ממש יפה וחבל...)
אם היתה סיבה אחרת שהורידו את התמונה, אשמח לדעת מהי.
ותודה לכל העוסקים באתגרים היפים!
שתי יצירות באותה הודעה.
מי שמקבל הכי הרבה הצבעות (במחשב: צד שמאל של התמונה. בסמארטפון: בתחתית התמונה)@מנהל ai , איך זה עובד?
מי שמקבל הכי הרבה לייקים הוא המנצח?
מקבלים הודעה פרטית, והתראה שנעצו את התמונה שלכם בתור 'הפתרון'אמורים לקבל מכם הודעה?
מי שזוכה, מעלה את האתגר הרביעי אחרי האתגר שהוא זכה. לדוגמא: זוכה אתגר 73 מעלה את אתגר 77מתי פותחים אתגר חדש?
מקווה שזה בסדר שעניתי למרות שאני לא @מנהל aiנשמח לתשובות
תודה רבה!
לא התאחר.בגלל אתגר של @מנהל ai התאחר הסדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים