מידע שימושי בין הזמנים- המלצה!!

• הוסף לסימניות
לטובת אלו שלא יודעים.
בפארק המים של חוף גיא בכנרת יש מדי פעם שעות נפרדות.
בימי ראשון בערב לגברים
בימי שלישי בערב לנשים.
הילדים שלי היו שם לפני כשנתיים וחזרו באורות....
מדובר במקום מאוד מטופח עם מתקנים כייפים.
כדאי לבדוק באתר שלהם לגבי התאריכים המדויקים
בעקרון זה נקרא "רחצה לילית" וזה בשעות 17-22
תהנו!

• הוסף לסימניות
אבל הפארק מים זה לא חשוף לעני כל
זכור לי שרואים את הפארק מהכביש

• הוסף לסימניות
האמת, אתם כנראה צודקים...
לא הייתי שם בעצמי רק שלחתי את בעלי והבנים.
הם ככ נהנו שהיה לי חשוב לשתף אחרים
הם היו בעוד פארקי מים ואמרו שזה ברמה גבוהה ללא השוואה.
שכל אחד יבדוק את המצב ויפעל לפי שיקול דעתו

אגב טעיתי בשעות, זה מ18:00 עד 22:00

• הוסף לסימניות
האמת, אתם כנראה צודקים...
לא הייתי שם בעצמי רק שלחתי את בעלי והבנים.
הם ככ נהנו שהיה לי חשוב לשתף אחרים
הם היו בעוד פארקי מים ואמרו שזה ברמה גבוהה ללא השוואה.
שכל אחד יבדוק את המצב ויפעל לפי שיקול דעתו

אגב טעיתי בשעות, זה מ18:00 עד 22:00
לבנים זה בסדר
בנות זה בעיה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה