בין הזמנים- ילדות בנות 5

• הוסף לסימניות
התמונה השניה יפהפיה!
והבנות - מושלמות

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!
אחלה ג'ינג'יות...

• הוסף לסימניות
וואו!!!
שרי, את התמונה השניה הייתי מדפיסה בענק ושמה פוסטר...
בלי עין הרע הבנות שלך... עושה לי חשק לילדות ג'ינג'יות....
מהמם!!!!

• הוסף לסימניות
חמוד!!

אהבתי את השניה והשלישית!!
ג'ינג'יות מטריפות!!!!
ותפיסה טובה!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אני מעלה עוד תמונה, טכנית היא פחות טובה אבל כדי שלא תחשבו שהן באמת כאלה רציניות :)

• הוסף לסימניות
תמונות יפות לבנות יפות.
נראה לי חיתוך כזה יתן מקום של כבוד לתמונה הראשנה

קבצים מצורפים

• _MG_8448.jpg
    KB 125 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מהפורום השכן,
אבל ראיתי ג'ינג'יות......
מי יתנני מהכתום הכתום הזה.
מדליקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1063042:
תמונות יפות לבנות יפות.
נראה לי חיתוך כזה יתן מקום של כבוד לתמונה הראשנה

תודה!
אם הרקע היה כולו שחור מאחוריהן זה היה יותר מוצלח.
בעיקרון הייתי מעדיפה להתרחק יותר ושהן תהיינה קטנות בפריים אבל לא היה לי את האופציה הזאת אז.

• הוסף לסימניות
השלישית מקסימה!!
אין על ג'ינג'ים!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איזה צבע מגניב:)
התמונה השניה מדהימה,
השלישית טיפה חשוכה

• הוסף לסימניות
תענוג!השניה באמת משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה