בין הזמנים

• הוסף לסימניות
תסלחו לי על הכותרת ,פשוט השעה 02:43 בלילה ויש לי עבודה מחר....:eek:;):eek:

קבצים מצורפים

• 7_682x1024.jpg
    7_682x1024.jpg
    KB 78.5 · צפיות: 28
  • 2 לוגו_1024x658.jpg
    2 לוגו_1024x658.jpg
    KB 105.1 · צפיות: 11
  • 8 לוגו_1024x698.jpg
    8 לוגו_1024x698.jpg
    KB 61.2 · צפיות: 11
  • נתי לוגו_1024x695.jpg
    נתי לוגו_1024x695.jpg
    KB 93.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד שאת ממשיכה לצלם כל הזמן. תמשיכי כך.
בשניה יש חיתוכים מעצבנים. והיא לא ישרה. עדיף שהילדים יהיו בחלק התחתון של התמונה.
את השלישית ניסיתי להבהיר. לא כ"כ יצא לי נורמלי אבל זה הכיוון.
כמו שאמרת בשלישית לילד להסתכל למצלמה. כך גם בראשונה והרביעית תאמרי להם שהמבט והעינים פונות אליך.

הרבה בהצלחה!!!
צפה בקובץ המצורף 310810

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2206809:
כל הכבוד שאת ממשיכה לצלם כל הזמן. תמשיכי כך.
בשניה יש חיתוכים מעצבנים. והיא לא ישרה. עדיף שהילדים יהיו בחלק התחתון של התמונה.
את השלישית ניסיתי להבהיר. לא כ"כ יצא לי נורמלי אבל זה הכיוון.
כמו שאמרת בשלישית לילד להסתכל למצלמה. כך גם בראשונה והרביעית תאמרי להם שהמבט והעינים פונות אליך.

הרבה בהצלחה!!!
צפה בקובץ המצורף 310810
הלוואי שהיו מקשיבים לי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2206942:

כלומר,הילדים שלי מעדיפים שאני יצא אתם לטיול ,עדיף בלי מצלמה :):p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה