בין הסמטאות

• הוסף לסימניות
יצאתי לסיור קטן אמש במאה שערים

קבצים מצורפים

• BeFunky_IMG_9569.jpg.jpg
    1.8 MB · צפיות: 18
  • BeFunky_IMG_9606.jpg.jpg
    2.8 MB · צפיות: 20
  • BeFunky_IMG_9669.jpg.jpg
    2.1 MB · צפיות: 14
  • BeFunky_IMG_9712.jpg.jpg
    2.3 MB · צפיות: 21
  • BeFunky_IMG_9807.jpg.jpg
    2.2 MB · צפיות: 17
  • BeFunky_IMG_9858.jpg.jpg
    2.4 MB · צפיות: 16
  • BeFunky_IMG_9862.jpg.jpg
    2.1 MB · צפיות: 18
  • BeFunky_IMG_9953.jpg.jpg
    2.5 MB · צפיות: 14
  • BeFunky_IMG_9695.jpg.jpg
    2.4 MB · צפיות: 18
  • BeFunky_IMG_9662.jpg.jpg
    2.5 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכרת השקעה ודיוק בכל תמונה!

• הוסף לסימניות
לתשומת ליבך! ב-2 תמונות רואים נשים, נא לטשטש אותם!

• הוסף לסימניות
בתמונה אחת רואים צללית של אשה ובשניה אשה מטושטשת (שמותר להסתכל עליה גם ב'תפילת נעילה')
נראה לי שזו הגזמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;1042592:
בתמונה אחת רואים צללית של אשה ובשניה אשה מטושטשת (שמותר להסתכל עליה גם ב'תפילת נעילה')
נראה לי שזו הגזמה
נא להשאיר את הפורום נקי!!! תמונות כאלו יש באתרים כמו בחדרי... וכו'

• הוסף לסימניות
אני מתפלא איך אתה בכלל גולש באינטרנט.

• הוסף לסימניות
אם להתעלם לרגע מההערות על הנשים
אתה באמת רוצה לקבל ביקורת על תמונות?
תלמד לסנן... תעלה 2-3 תמונות בכל אשכול
ככה קשה להגיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;1042592:
נראה לי שזו הגזמה

מהיכן אתה לוקח את זה?
לא מתאים
התמונה השישית תמחוק בבקשה לא בגלל הנשים רק בגלל האנושות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה