בין שמים לארץ

• הוסף לסימניות
שלום,
התמונה הזו טובה כהתחלה?
אשמח לשמוע תגובות.
שבוע טוב

קבצים מצורפים

• 16072010(041).jpg
    KB 283.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
עם כל הכבוד והרצון לעזור,
צילום ממצלמת סלולר לא תקדם אותך לשום מקום.

• הוסף לסימניות
זה ברור לי,בגלל שעדיין אין לי שום ציוד מתאים,ואני מתאמנת סתם מהפלאפון.
זה ברור לי שזה לא יקדם אותי ,אני רק שואלת כדי לשמוע אם יש לי בכל זאת סיכוי ממה שאתם רואים.
לכן שאלתי ,כי אני לא יודעת איפה קונים,ואיזה מצלמה בדיוק .
ואיפה כדאי להתחיל ללמוד.

אני באמת לא יודעת ואשמח לקבל עזרה בעניין.

• הוסף לסימניות
יש לך ראיה צילומית טובה, וניכר שיש בך הרבה רצון להשתפר.

זו כבר התחלה מצויינת, מכאן את צריכה להשתמש בכלים שיאפשרו לך להתקדם (קרי: מצלמה סבירה) הרבה סבלנות (קרי: תגובות קוטלות בפורום הנחמד שלנו..) ודבקות בתחום, לצלם ולצלם, לחשוב מה יש לשפר, לא להירתע מתוצאות מבישות.. כולנו היינו פעם היכן שאת היום, ואולי אם היתה לנו את ההתלהבות שלך - אולי היינו היום עוד קצת קדימה..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה,קיבלתי בשמחה את מה שאמרת לי.
אתחיל ליישם את זה.
רק,אולי בכל זאת מישהו יוכל להמליץ לי איזה מצלמה לרכוש בתור התחלה...
משהו פשוט, או מייד רצינית.
ואשמח לשמוע פירוט או אפילו קישור.

אני לא מבינה בזה כלום,באמת.באמת

• הוסף לסימניות
תגידי כמה את מוכנה להשקיע ואז יהיה לנו נקודת התחלה.

• הוסף לסימניות
האמת? שבשביל צילום, אני ישקיע את הבית שלי אם צריך :)
האמת? 4500 זה הגבול.
המליצו לי מאוד על קנון 550 D עדשת 18-80
אני מתלבטת. מה אתם ממליצים לי???

• הוסף לסימניות
נראה לי שמאד כדאי לך לעבור קורס בצילום.
אם כבר משקיעים כדאי להשקיע לא רק בציוד אלא גם בזמן לימוד...
אני שהתחלתי למדתי קורס מאד קצר, המורה פרסמה שאחרי הקורס הזה אפשר לפתוח סטודיו!:rolleyes:
אבל זה ממש לא היה ככה. אחרי שגמרתי את הקורס הזה התלבטתי אם לפתוח סטודיו ולא היה נראה לי שאני יודעת מספיק בצילום בשביל זה. כמה זמן עבר עד שהחלטתי לעשות עוד קורס יותר ארוך: למדתי עוד שנה שלם ואחרי זה כבר היה לי יותר את הכיוון לדעת מה רציתי. לקחתי גם כמה שיעורים פרטיים מהמורה להשתלמות והתחלתי לעבוד... אבל אני עדיין לא מושלמת... מתקדמים.
למה אני אומרת כל זה? להגיד לך שאם יש לך את החוש לזה כדאי לך לפתח אותו אבל זה משהו שיקח זמן וסבלנות ונסיונות וכו'
שיהיה לך בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתגעגעת;605545:
האמת? שבשביל צילום, אני ישקיע את הבית שלי אם צריך :)
האמת? 4500 זה הגבול.
המליצו לי מאוד על קנון 550 D עדשת 18-80
אני מתלבטת. מה אתם ממליצים לי???

זו בהחלט התחלה טובה.
אם המטרה לעסוק בזה כמקצוע, כדאי להשקיע בקורס מסודר.
אם זה רק תחביב, אולי כדאי אפילו תקציב נמוך מזה.

נכתב ע"י solo snaps;605633:
נראה לי שמאד כדאי לך לעבור קורס בצילום.
אם כבר משקיעים כדאי להשקיע לא רק בציוד אלא גם בזמן לימוד...
אני שהתחלתי למדתי קורס מאד קצר, המורה פרסמה שאחרי הקורס הזה אפשר לפתוח סטודיו!:rolleyes:
אבל זה ממש לא היה ככה. אחרי שגמרתי את הקורס הזה התלבטתי אם לפתוח סטודיו ולא היה נראה לי שאני יודעת מספיק בצילום בשביל זה. כמה זמן עבר עד שהחלטתי לעשות עוד קורס יותר ארוך: למדתי עוד שנה שלם ואחרי זה כבר היה לי יותר את הכיוון לדעת מה רציתי. לקחתי גם כמה שיעורים פרטיים מהמורה להשתלמות והתחלתי לעבוד... אבל אני עדיין לא מושלמת... מתקדמים.
למה אני אומרת כל זה? להגיד לך שאם יש לך את החוש לזה כדאי לך לפתח אותו אבל זה משהו שיקח זמן וסבלנות ונסיונות וכו'
שיהיה לך בהצלחה!

זו הייחודיות של פרוג בקורס צילום,
הקורס נועד רק עבור אלו שרוצות לעבוד בתחום, ההדרכה היא קבוצתית ואישית, כולל בניית תיק עבודות, מבחנים, עבודה מעשית (והרבה), וכן עבודה עבור לקוח אמיתי להקניית בטחון והכרת המקצוע בחיים האמיתיים.
כל אחת שתסיים את הקורס תהיה בעלת יידע מספק לפתיחת עסק.
את הנסיון הן יצברו עם הזמן.

• הוסף לסימניות
ברור, את צודקת,זה ברור לי שאני הולכת ללמוד את זה.
כל זה אני בדיוק מדברת שאני מתוסכלת מיזה שאני לא יודעת בדיוק מה לעשות.
האם להתחיל קורס קצר ללמוד את הבסיס, או ישר להיכנס ללימודים של שנתיים.

האם לקנות מצלמה יקרה על ההתחלה או להחחיל עם משו פשוט יותר.
מנסיונכם-מה ההמלצות ???

אשמח מאוד לעזרה
תודה לכולם!!!

קבצים מצורפים

• 08112009(001)-001.jpg
    KB 273.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
בשני הקורסים שעשיתי, בככל לא השתמשנו בדיגיטלי, הכל היה במצלמות פילם: התמונות של המצלמות האלו יכולים להיות מאד איכותיים אפילו שהמצלמה לא עולה הרבה, אבל הפילם והפיתוח עולים המון...
יש עוד יתרון למצלמת פילם, שככה מבינים איך עובד הצילום, שזה לא משהו ממוחשב...
נראה לי שכדאי שהאיכות של התמונות אפילו בהתחלה תהיו גבוהה כדי שישאר לך הטעם הטוב לצילום...
בכל אופן אני חושבת שהמורה בקורס כבר יגיד באיזה מצלמה להשתמש
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך, הבנתי משו חשוב נוסף בעולם הצילום...
יש המון עומק בקיצור מאוחרי הדבר הזה שנקרא: סיפור תמונה!!!!

• הוסף לסימניות
לאט לך! מניסיון שלי לא טוב להשקיע הרבה כסף בהתחלה . הקורס לא מחייב ציוד רציני מידי את יכולה להגיע לאותם התוצאות הדרושות לקורס מתחילים כמו כל מי שתהיה עם מצלמה ממש מקצועית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה