שאלה בינה+ ונטפרי, מישהו ניסה? האם כדאי?

• הוסף לסימניות
שלום,
ראיתי פרסומת של אתר בינה+
משהו שנראה חרדי ואפילו פתוח בנטפרי.
אם התנסיתם,
אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות:
1. האם הביצועים בגרסה בתשלום זהים בדיוק ל-GPT בתשלום?
2. האם זה הולך טוב ביחד עם סינון של נטפרי?
או שכל שאלה שנייה נענית ב'נטפרי לא מרשה לי לדבר על זה'?
3. מעבר ליכולת להשתמש בסוגי הבינה השונים לפי בחירה,
האם יש עוד יתרון בבינה+ שאין במקומות אחרים
שתוכלו להצביע עליו מנסיון?

• הוסף לסימניות
הנה, זה זה:

בינה פלוס.png

• הוסף לסימניות
במבט ראשון זה נראה מאוד מבטיח ושמור
אבל ניסיתי לבקש טופס כניסה ליישום פשוט והקוד נחסם על ידי הסינון

זה אומר שהסינון שלהם לכאורה יותר מחמיר מנטפרי ומקשה על שימוש בבינה עבור בעלי מקצוע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ניסיתי אתמול קצת, נראה קצת מוזר - כי אם זה מבוסס על GPT, לא הגינוני ש40 לחודש, שכן GPT לוקח הרבה יותר (80).
בכל אופן במהדורה החינמית אין אופציה להוריד תמונות למחשב. זה רק בפרימיום. בכללי הוא נחמד. לא מידי טוב.

• הוסף לסימניות
ניסיתי ושאלתי אותו בעצמו למה לא עדיף לי להשתמש ב GPT, היות ויש גם בנטפרי,
התשובות שלו היו ממשק בעברית, ומרכז לפניות הציבור, וסינון ברמה גבוהה,

אז ממשק בעברית לא חסר בגיפיטי, וסינון כנראה שהוא ממקסם יותר
לעומת זאת החסרונות ברורים הוא איטי מאד, התשובות לא מידי טובות [נראה מהבינות הישנות]
והסינון הוא בעצם נטפרי כשזה מגיע לתמונות
ובמילים הם עשו סינון משלהם שהוא ככל הנראה די לא חכם
בקיצור דרך להרוויח כסף על חרדים,
יש לי רעיון בשבילם עלי אקספרס לחרדים עם סינון מיוחד במינו ושירות בעברית.......... [אופס יש בנטפרי...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה