דיון בינה מלאכותית כמקצוע

• הוסף לסימניות
היי לכולם,
מסקרן אותי לדעת האם יש כאן אנשים שמציעים שירותי יצירת תוכן מבוסס AI בתשלום, ושאכן מקבלים עבודות בתחום (כמובן, לאו דווקא שזה העיסוק היחיד שלהם).
אם כן – אשמח לשמוע באיזה תחום אתם פועלים: יצירת תמונות? וידאו? טקסט? או אולי משהו אחר?

גם אם לא, האם אתם רואים בזה פוטנציאל?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחשוב על השאלה הזאת -

בינה מלאכותית זה סוג של כלי. כמו שאופיס זה כלי. אני לא אציע לאנשים שירותי וורד בתשלום כי אני יודעת להשתמש בזה וגם לא פאוור פוינט.

בכוונה נתתי את אופיס כדוגמה כי זה לא כמו תוכנות מורכבות שצריך ללכת ולשלם על קורס כדי ללמוד אותן. כל אחד יכול ללמוד את זה באופן עצמאי.

מצד שני- בינה מלאכותית היא לא סתם עוד כלי, וגם יש פער בין מה שהטכנולוגיה מאפשרת לבין מה שאנשים יודעים בפועל. למרות שזה אפשרי ללמוד לבד עדיין לא כולם נמצאים שם.

אז אולי אין כזה מקצוע רשמי: "יוצר AI" אבל זה כן יכול להקפיץ את הביצועים של כל תחום שאנחנו עוסקים בו (כתיבה, שיווק, עיצוב גרפי ועוד ועוד )

אני בעיקר עוסקת בכתיבה ועושה הרבה סיעור מוחות עם הבינה המלאכותית. לקרוא לזה שאני עושה כסף מבינה מלאכותית? לא. זה פשוט נהיה לי יותר קל.

• הוסף לסימניות
האמת שלא רציתי להשקיע בתחום- אבל כן פנו אליי כדי לבצע -
  • תיקונים בתמונות
  • הדמיות אדריכליות
  • קלפים טיפוליים [זה כן עשיתי]
אני משתמשת בבינה כדי לעזור ללקוח לדמיין איך תיראה התוצאה- אבל ללא מידות מדויקות וכו', רק בערך

• הוסף לסימניות
מה לגבי סדרת תמונות, למשל סדרה של אותה דמות/דמויות האם יש שוק לדבר כזה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה