כללי בינתים עד שתגיע התשובה נא חוו דעתכם לוגו+נייר מכתבים

• הוסף לסימניות
הלקוח נעול על הצבעים והלוגו, כוונתי היא לעיצוב של הנייר מכתבים עצמו
אשמח לקבל עצות לייעול ולשיפור

• הוסף לסימניות
לא צרפת קובץ

• הוסף לסימניות
סליחה הנה הקובץ

קבצים מצורפים

• נייר מכתבים.jpg
    KB 69.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
דווקא עדין ויפה.
יותר מתאים לעסק נשי, אבל בכל מקרה זה לא מזעזע.
השאלה מה יקרה בפקס. את הפס בצד, ואת העיטור סביב הלוגו לא יראו

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתי הופכת את הצדדים, פשוט כשכותבים מכתב וצריך לבדוק במחשב כמה להשיר מצד ימין זה יותר קשה מאשר לסדר מקום ללוגו מצד שמאל, ששם בד"כ המקום ריק.
ומטה בפרטים שימי מקו בין הקידומת 007 למספר, וליד יועץ השקעות הייתי כותבת גם ab.

• הוסף לסימניות
מצ"ב גם הכרטיס ביקור
שוב הלקוח נעול על הצבעים ועיצוב הלוגואני רוצה לשמוע העות בונות כיצד לשדרג את העיצוב של נייר המכתבים והלוגו

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור.jpg
    KB 659.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני אישית הייתי הופכת את הצדדים, פשוט כשכותבים מכתב וצריך לבדוק במחשב כמה להשיר מצד ימין זה יותר קשה מאשר לסדר מקום ללוגו מצד שמאל, ששם בד"כ המקום ריק.
ומטה בפרטים שימי מקו בין הקידומת 007 למספר, וליד יועץ השקעות הייתי כותבת גם ab.
<!-- / message -->
תודה שרה על ההערות הבונות
ד"א האם זה מקובל לשים לוגו בצד שמאל?

• הוסף לסימניות
בדף המכתבים -
להקטין את הלוגו הרבה יותר.
להבליט את ה"ייעוץ משכנתאות" הצבע חיוור מידי.
להוסיף פרטים של רח' וכתובת שיישדר אמינות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסטודיו;356074:
תודה שרה על ההערות הבונות
ד"א האם זה מקובל לשים לוגו בצד שמאל?
למה לא?
אנימכירה מספר כאלה, בד"כ מרכזים את הפרטים למעלה תוחמים במשהו (לא חייב), ואפשר משהו בצדדים למשל הקו הזה שאני אוהבת (אבל השאלה איך הוא יראה בפקס בצילןם כמו שג'ינג'ית כתבה...

• הוסף לסימניות
מאוד מפריע לי החוסר בפרטים,
זה לא נראה אמין בכלל.

כדאי להוסיף, כתובת, פקס, נייד, עיר, סניפים אם יש וכו'.....

בכל זאת, משכנתא לא לוקחים בכל יום.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון זה עדין ויפה
שני דברים נוספים כמו שכבר אמרו-נראה לי מדי בהיר
ולא מבינים מה זה ככי רק למטה פתאום בקטן ובהיר-יעוץ משכנתאות.
חסר פרטים או שהם לא במקום הנכון.
חוץ מזה העיצוב באמת יפה ועדין לא להתבאס על העיצוב... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה