ביער הלבן

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
מרענן.

• הוסף לסימניות
וואו!
צבעים, קומפוזיציה!
הכל!
וילדה מתוקה.
ממש נראה רוסיה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הרווח מימין קצת גדול מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1535256:
יפה מאד!
הרווח מימין קצת גדול מדי.

תודה

אל תחפש את השליש עם סרגל, השליש הוא המלצה כללית ולא תורה מסיני.
לטעמי, רווח קטן יותר היה חונק מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1535260:
תודה

אל תחפש את השליש עם סרגל, השליש הוא המלצה כללית ולא תורה מסיני.
לטעמי, רווח קטן יותר היה חונק מידי.

אה, אני ממש לא האיש עם השליש, ובטח לא עם הסרגל....;)

התכוונתי שהעץ היה יכול להיות האלמנט הימני ביותר בקומפוזיציה, קרוב מפורט ומרשים, ובכך מהווה את ה'משקולת' הימנית של התמונה, אחריו מיד הילדה שהיא עיקר התמונה, ומשם לתת לאופק להפתח שמאלה עם כל המרחב והעצים.
זה, בכל אופן, מה שאני הייתי עושה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1535267:
אה, אני ממש לא האיש עם השליש, ובטח לא עם הסרגל....;)

התכוונתי שהעץ היה יכול להיות האלמנט הימני ביותר בקומפוזיציה, קרוב מפורט ומרשים, ובכך מהווה את ה'משקולת' הימנית של התמונה, אאחריו מיד הילדה שהיא עיקר התמונה, ומשם לתת לאופק להפתח שמאלה עם כל המרחב והעצים.
זה, בכל אופן, מה שאני הייתי עושה.

מסכים איתך לגמרי!
וזה בדיוק מה שעשיתי..

הרווח לא מפריע לזה לקרות
לטעמי.

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
[היה שווה יומחמישי :) ]

• הוסף לסימניות
מהמם! מהממת!!
בסוף לקחת את כולם לירושלים,מצוין! ניצלת את יום שישי לפנק אותם עם הקצפת

ואני ניצלתי את יום שישי לחזור הביתה עם הרכבת

• הוסף לסימניות
רק על זה שהעלית צילום ילדים !!! אחרית הימים...

והתמונה מאד יפה!

• הוסף לסימניות
תמונה גדולה. לצלם בשלג זה עסק מסובך כי צריך שהשלג לא יצא שרוף ומצד שני שהאובייקט לא יצא חשוך והצלחת!!

• הוסף לסימניות
וואו
איזה טוב זה

• הוסף לסימניות
מהמם!
אוהבת שזה בצמצם סגור, קצת גיוון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1535323:
מהמם! מהממת!!
בסוף לקחת את כולם לירושלים,מצוין! ניצלת את יום שישי לפנק אותם עם הקצפת

ואני ניצלתי את יום שישי לחזור הביתה עם הרכבת

דווקא יכולות לצאת שם תמונות מיוחדות מאוד, בתוואי הרכבת באיזור ירושלים, לא צילמת?

נכתב ע"י ויזואלי;1536012:
מהמם!
אוהבת שזה בצמצם סגור, קצת גיוון.

דווקא הייתי מעדיף צמצם פתוח, אלא שחלק מהתמונות צילמתי עם פלאש שהגביל אותי למהירות הסנכרון, והאור הרב שחזר חייב אותי לסגור צמצם.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ אוהבת את הצמצם הסגור. הוא כ"כ מתאים פה.
תמונה מקסימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה