עזרה ביצוא כריכה באינדיזיין, איך עושים שיהיו צלבים גם לשדרה?

• הוסף לסימניות
ביצוא כריכה באינדיזיין, איך עושים שיהיו צלבים גם לשדרה?
כמו בדוגמא

WhatsApp Image 2022-05-10 at 16.29.37.jpeg
אני עושה את הכריכה משלשה עמודי אינדיזין צמודים, אך עמוד השדרה אצלי כולל את הביג, ורק את המסגרת הוורודה אני עושה 9 מ"מ כדי לדעת למקם
ככה
צילום מסך 2022-05-10 183334.jpg

מגדיר ביצוא את הצלבים ככה

צילום מסך 2022-05-10 184335.jpg

וזה יוצא ככה

צילום מסך 2022-05-10 183709.jpg

איך עושים שיצא כמו בדוגמא הראשונה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מי שיכול בבקשה לעזור, זה דחוף

• הוסף לסימניות
ביצוא כריכה באינדיזיין, איך עושים שיהיו צלבים גם לשדרה?
כמו בדוגמא

צפה בקובץ המצורף 1115644
אני עושה את הכריכה משלשה עמודי אינדיזין צמודים, אך עמוד השדרה אצלי כולל את הביג, ורק את המסגרת הוורודה אני עושה 9 מ"מ כדי לדעת למקם
ככה
צפה בקובץ המצורף 1115648

מגדיר ביצוא את הצלבים ככה

צפה בקובץ המצורף 1115662

וזה יוצא ככה

צפה בקובץ המצורף 1115652

איך עושים שיצא כמו בדוגמא הראשונה?

• הוסף לסימניות
אם צריך לחתוך, אז כדאי לסגור את הקובץ כ-3 דפים נפרדים

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים. אכן הפתרון המדויק לבעיה שלי היה דווקא מש"כ הרב @תלמידים
(אצלי סימני החיתוך כבר היו מחוץ לכריכה. ולא הבנתי למה לסגור בדפים נפרדים, צריך לחתוך רק מסביב)

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים. אכן הפתרון המדויק לבעיה שלי היה דווקא מש"כ הרב @תלמידים
(אצלי סימני החיתוך כבר היו מחוץ לכריכה. ולא הבנתי למה לסגור בדפים נפרדים, צריך לחתוך רק מסביב)
כי אם צריך לחתוך רק מסביב, אז לא צריך שיהיו סימני חיתוך על השדרה, הטועה אני???

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שחותכים את הנייר שעל הכריכה
רק יותר קל להם למקם את השדרה באמצע כשהיא מסומנת

• הוסף לסימניות
כריכה מייצאים על קובץ אחד בצורה ש @תלמידים כתב
חותכים רק בפינות והסימונים באמצע זה כדי לדעת איפה הביג ואיפה השדרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה