ביצוע המרה לאופק חדש ללא עלות

דרגת אופק נקבעת לפי השנה שקודם כניסתי לאופק חדש, ואז עבדתי בתיכון.
האפשרויות לחישוב הם לפי המרה של א-ו או ז-ח (או חט"ב) אין על יסודי.
את השכר כפי שכתבתי מחשבים לפי טרופ רפורמה (עולם ישן) השאלה היא האם לפי מקדם של א-ו או ז-ח.
לא ידוע לי תשובה ברורה על זה - אולי עושים לפי הכיתות שאת נכנסת אליהם, אבל לא ידוע לי בבירור.

אשמח לעזרה בביצוע המרה מעולם הישן לאופק
הנתונים שמופיעים בתלוש
30 ותק
19 ש"ש ז' ח' (משרת אם)
16 גמולים
BA אקוויוילנטי

אשמח לעזרה בביצוע המרה מעולם הישן לאופק
הנתונים שמופיעים בתלוש
30 ותק
19 ש"ש ז' ח' (משרת אם)
16 גמולים
BA אקוויוילנטי
דרגה 8 למחנכת (מצורף סימולציה)
למורה מקצועית דרגה 8.5

קבצים מצורפים

• המרה.pdf
    KB 59.3 · צפיות: 23
אשמח לעזרה בביצוע המרה
10 שנות וותק (יתכן ואצליח לעדכן עוד 4)
כרגע מוסמך בכיר
מסיים לימודי תואר ראשון
0 גמולים
האם עדיף לבצע המרה לפני עדכון התואר או לאחריו?
וכן האם יש דרך לעשות גמולים מהר

אשמח לעזרה בביצוע המרה
10 שנות וותק (יתכן ואצליח לעדכן עוד 4)
כרגע מוסמך בכיר
מסיים לימודי תואר ראשון
0 גמולים
האם עדיף לבצע המרה לפני עדכון התואר או לאחריו?
וכן האם יש דרך לעשות גמולים מהר
שכחתי להוסיף משרה מלאה
מורה מחנך

אשמח לעזרה
גננת
בעלת תואר ראשון
16 גמולים
משרת אם
6 שנות וותק

- נעשתה לה המרה לפני תקופה- ועודכן לה דרגה 3 (לפנ"כ היה מעודכן רק 4 שנות וותק, ולכן הדרגה הייתה 2)
יש באפשרותנו להשיג אישורים על עוד 2 שנות וותק אך זה כרוך במאמץ לא קטן.

שאלתי היא: אישורים על עוד שנתיים וותק (סכ"ה יהיה 8) ישפרו את הדרגה לגבוהה יותר או שבכל מקרה היא תישאר על דרגה 3?
ומה באשר לאישור וותק רק על עוד שנה אחת (סכ"ה יהיה 7)?
מתלבטים אם להתאמץ
תודה מראש
@איש את רעהו

האמת היא שניסיתי לבדוק את ההמרה לפי 6 שנות ותק ויצא לי רק דרגה 2.
ככל הידוע לי גובה ההמרה לגננת הוא רק 16% בכל מקרה, כל שלפי חשבון שלי אמור לצאת דרגה 2 (מצורף סימולציה)
אם את מעוניינת תשלחי את ההמרה שביצעו לך ביוניק ונראה לפי מה קיבלת דרגה 3, וע"פ נוכל לחשבן כמה יעלה לך 2 שנות ותק.
בכל אופן כפי שציינו פה כדאי לך להוסיף שנות ותק משום שזה מועיל לשכר גם בלי קשר לדרגה
השגתי את הסימולציה של ההמרה
מצו"ב

אשמח להתייחסותך גם למקרה של הבאת אישורים על וותק של עוד 3 שנים
(בקיצור- ייתכנו אישורים על שנה, ייתכנו על שנתיים, וייתכנו אולי על שלוש)
תודה רבה
@איש את רעהו

קבצים מצורפים

• סימולציית המרה- קביעת דרגה (1).pdf
    KB 154.1 · צפיות: 27
אשמח לעזרה 9 שנות וותק ו14 גמולים איזה דרגה זה באופק תודה

השגתי את הסימולציה של ההמרה
מצו"ב

אשמח להתייחסותך גם למקרה של הבאת אישורים על וותק של עוד 3 שנים
(בקיצור- ייתכנו אישורים על שנה, ייתכנו על שנתיים, וייתכנו אולי על שלוש)
תודה רבה
@איש את רעהו
אני רואה שצדקתי - לא ציינת דבר חשוב שההמרה נעשתה בשנת 2021 שזה לפני ההסכם החדש וטבלאות השכר הם לפני הוספות השכר - בגלל זה קיבלתי דרגה אחת נוספת.
לגבי שאלתך, אכן אם תצליח לקבל עוד שנת ותק כך שיהיה לך 7 שנות ותק, מגיע לך דרגה 3.5
אך תוספת שנים מעבר לזה לא תעלה לך את הדרגה (אלא"כ תשיג 12 שנות ותק - שזה לא רוולנטי).
מצורף סימולציה ל7 שנות ותק

קבצים מצורפים

• המרה מעודכן.pdf
    KB 83.9 · צפיות: 38
סליחה על הבורות
יש דבר כזה חצי דרגה אצל גננות?
וא"כ, זה מוסיף לשכר?
בטח שיש, טבלאות השכר הן למורות ולגננות כאחד.
חצי דרגה מעלה בשכר (בדרגה 3 ל 3.5 זה אמנם העלאה נמוכה (נראה לי בסביבות 100 ש"ח, אבל זה משתלם בדרגות הגבוהות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה