ביצוע העתקה הורס תיקיות - ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
היי.

התקנתי אתמול ווינדוס 10.
היום בבוקר ביצעתי העתקה מהמחשב אל דיסק קשיח חיצוני, ישירות אל תקייה מסויימת, שהיתה כבר מלאה בקבצים.
לאחר כמה שניות העתקה נתקעה. המתנתי כמה דקות. וכשראיתי שלא זז שם כלום, ביטלתי את המשך ההעתקה.

לאחר מכן, ניסיתי להכנס אל אותה התקייה [שאליה ביצעתי את ההעתקה], והתקייה לא נפתחת. לא בדרך הרגילה, וגם לא דרך winrar. ומתקבלת השגיאה שצירפתי.
צפה בקובץ המצורף 267692

ראשית, איך אני מציל את התיקייה? היא חשובה לי מאוד.
שנית, מה עושים בשביל שזה לא יקרה שוב עם עוד תיקיות?
שלישית, מי האשם כאן, הדיסק הקשיח [מעולם לא עשה לי בעיות], או המערכת החדשה?

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• 123.PNG
    KB 14.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
על השאלה הראשונה אני מאמין ששיחזור יכול לעזר

• הוסף לסימניות
בעניין השחזור, תנסה עם r-studio, תיגש דרך זה לתיקיות, כך תוכל להוציא את הקבצים,

• הוסף לסימניות
תריץ דרך CMD כמנהל
CHKDSK F: /F
(בF הראשון תשים את האות כונן של הדיסק עם התיקיה הבעייתית)

• הוסף לסימניות
פרמטר לא חוקי.. זו התשובה של הפקודה.

אגב, שם התקייה הוא בעברית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1884587:
פרמטר לא חוקי.. זו התשובה של הפקודה.

אגב, שם התקייה הוא בעברית.

היה לי טעות, תיקנתי.

לא קשור שם תיקיה, תריץ על כל הכונן שבו התיקיה הבעייתית.

• הוסף לסימניות
מלך!
התקייה חזרה לעצמה.

יישר כוח גדול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה