ביצוע חדש של המקהלה שלי - 'משאלות' - רק תפילה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
למי שמכיר ולמי שלא - יש לי מקהלה בת 5 ילדים מתוקים, שנקראת 'משאלות'.
עד עכשיו הוצאנו שני שירים, וזה השלישי.
אנחנו מתמקדים כרגע בקאברים, אבל בהחלט יש תכנון לשירים מקוריים בהמשך, בע"ה.

אשמח לשמוע את דעתכם הכנה. כמובן שכיף לשמוע רק מילים טובות אבל ביקורת בונה עוזרת להתקדם, אז תרגישו חופשי.
אני אחראי פה על ההפקה המוזיקלית, העיבוד, הצילום (בהזדמנות זו אודה לפורום צילום כאן בפרוג, שבו עשיתי את צעדיי הראשונים בתחום) ועריכת קליפ המילים :)

משאלות - רק תפילה אשא RE.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ymJNqJoSMII
לאתרוגים וכד', אפשר לשמוע / לצפות גם ב-JDN או בכיכר השבת:
https://www.jdn.co.il/breakingnews/1032065
https://www.kikar.co.il/285831.html

ואם גם אלו לא עובדים - אעלה לג'מבו / לדרייב או לאיפה שתכוונו אותי :)

בהזדמנות זו מצרף קישור גם לקליפ הוידאו שלנו ל'על כפיו יביא':
https://www.youtube.com/watch?v=EvEriEEp7hY
דניאל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפה מאד מאד!!:)
יש בזה יופי וריענון בעיבודים הפשוטים בלי יותר מידי משחקים.
ועדיין עם טאצ' קצת שונה בשירה ובקנייטשים...
המשך והצלח.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את העיבוד, אבל משהו בסאונד די מפריע לי, בשירה של הילדים, אמנם הם שרו יפה, אבל הצליל לא נשמע לי נקי, זה הוקלט באולפן? הקול צריך להשמע יותר פתוח, נקי וצלול!!, אבל אין ספק שאם תשפרו זאת זה ישתדרג בהרבה, הצלחות!!!!

• הוסף לסימניות
עיבודים מוזיקליים פשוטים ונעימים כמתבקש בסגנון הזה של מקהלות ילדים, עיבוד הווקאל ממש יפה ומעניין, אולי לקראת סוף השירים אפשר היה קצת יותר "לפלפל" אבל זה באמת לא קריטי.

אם יורשה לי להעיר, אני לא מבין גדול אבל נשמע לי שהמיקס מעט לוקה בחסר בכמה חיתוכים לא נכונים ו"לכלוכים" שלא הוסרו וגם טיפול מדויק יותר בEQ של השירה היה יכול לשפר את הצבע הכללי.

מעבר לזה באמת עבודה יפהפייה, תצליח!

• הוסף לסימניות
תודה לכם על התגובות!!
את המיקסים עשיתי לבד משיקולי תקציב, בידיעה שזה לא הצד החזק שלי.
ככל שאני מתקדם אני מבין שזה כבר לא לעניין. התגובות שלכם מחזקות את הטענה :)
בשיר הבא המיקס יבוצע בע"ה ע"י מישהו מומחה.

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!!
כ"כ ממחיש את הציפיה
אבל....,
יש שם ילד עם פנים כעוסות, חשבתי שזה הפרצוף שלו ואין מה לעשות
אבל בתמונה של סיום הסרט רואים אותו מחייך מדושן עונג
כדאי לעבוד על זה. פרצוף שמח ומלא חיות
חוץ מזה הכל מיוחד!!!
וזה עם העניבה הירוקה, מותק של ילד!!!!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את העיבוד, אבל משהו בסאונד די מפריע לי, בשירה של הילדים, אמנם הם שרו יפה, אבל הצליל לא נשמע לי נקי, זה הוקלט באולפן? הקול צריך להשמע יותר פתוח, נקי וצלול!!, אבל אין ספק שאם תשפרו זאת זה ישתדרג בהרבה, הצלחות!!!!
מצטרף להנ"ל.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!!
כ"כ ממחיש את הציפיה
אבל....,
יש שם ילד עם פנים כעוסות, חשבתי שזה הפרצוף שלו ואין מה לעשות
אבל בתמונה של סיום הסרט רואים אותו מחייך מדושן עונג
כדאי לעבוד על זה. פרצוף שמח ומלא חיות
חוץ מזה הכל מיוחד!!!
וזה עם העניבה הירוקה, מותק של ילד!!!!!!
תודה!
את מתכוונת ל"סגול" או למישהו אחר?
בחודשים האחרונים אנחנו עובדים המון על נוכחות בימתית וביצוע מעניין ואנרגטי.
התוצאות יישמעו בע"ה בבירור בשירים הבאים.

זה השיר האחרון שהוצאנו - ברכת הכהנים (היתה גם מחרוזת חנוכה, אבל היא לא מן המניין): https://www.youtube.com/watch?v=aEvEH8dRpQE

• הוסף לסימניות
תודה!
את מתכוונת ל"סגול" או למישהו אחר?
בחודשים האחרונים אנחנו עובדים המון על נוכחות בימתית וביצוע מעניין ואנרגטי.
התוצאות יישמעו בע"ה בבירור בשירים הבאים.
לא עולה לי עכשיו
אבל זה אחד שמנמן עם משקפיים
אז כל הכבוד על העבודה וחוץ מזה הם מתוקים דבש!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה