ביצוע עריכה מקצועית לתמונות

• הוסף לסימניות
מחפשת מישהי שיודעת לשפץ ולערוך תמונות
בצורה מקצועית ביותר!

נא לשלוח מס' טלפון באישי,
תודה.

• הוסף לסימניות
אין כאן אף אחד שיודע לערוך תמונות??
הכוונה לתמונה לא כ"כ איכותית שצריך פשוט לערוך אותה בצורה מקצועית.
מישהו יודע על מישהו כזה?
אשמח אם תגיבו פה או באישי.
תודה.

• הוסף לסימניות
אינה איכותית מבחינת גודל בפיקסלים, או חדות הצילום?

• הוסף לסימניות
חושבת שמבחינת חדות,
אבל אני לא בטוחה כי זה בשביל מישהי שבקשה ממני..
אני כבר מבררת מה זה בדיוק,
תודה על ההיענות!

• הוסף לסימניות
חפשו את הניק חנוש
היא עושה עבודה מעולה

• הוסף לסימניות
היכולת לשפץ תמונות מוגבלת מאוד.

המחשבה ש"אם יש לי תמונה לא איכותית אז בעריכה מקצועית אפשר להפוך אותה לאיכותית" בדר"כ לא עומדת במבחן המציאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1352702:
היכולת לשפץ תמונות מוגבלת מאוד.

המחשבה ש"אם יש לי תמונה לא איכותית אז בעריכה מקצועית אפשר להפוך אותה לאיכותית" בדר"כ לא עומדת במבחן המציאות.

אפשר לשפץ ולשחזר כמעט הכל... ב2 כללים:
1. תאום צפיות בין הרצון של הלקוח למה שהגרפיקאי יודע לעשות.
הלקוח יודע מה הוא רוצה לתקן, הגרפיקאי ידע איך לתקן.
2. שכר הולם

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים והמגיבים,
כרגע עדין לא תפסתי את מי שבקשה ממני לפרסם,
אבל אעביר לה בהמשך את תגובותיכם
ואת מספרי הטלפון ששלחתם.
תודה רבה!

נ.ב. אפשר עדין לשלוח מס' טל' ,
אני אתן לה להחליט לבד מכל המבחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה