- הוסף לסימניות
אם אתם מביאים לי אני מוכן שלא לקנות דרכו
הספקים אומרים שיגיע בראשון תחכה ותראה
אם אתם מביאים לי אני מוכן שלא לקנות דרכו
הכי אהבתי את: "הילדים מתחננים לחביתה..."
כמעט במנגינה של "הבטחת לנו עוף לשבת..."
הלוווו יש לי הצעת הגשה לנוסח תשובה אפשרי: "ילדים אהובים, יש לנו חומוס וגבינה, ממרח חרובים, אבוקדו ושוקולד, ממרח בוטנים וגבינה צהובה. חביתה יהיה לנו בעזרת ה' בשבוע הבא".
אם מישהו היה מבטיח שישמור לי ביצים לשבוע הבא
ניחא
אבל אף אחד לא מסכים להתחייב או לשמור
אם אתם לא תקנו כאן ממנו
אני מבטיח לכם שמישהו אחר יקנה את זה ממנו ובמחיר אחר ויותר יקר
M או Lיש לי סוכן שמוכר ביצים ב 40 שח לתבנית של 30 ביצים,
הוא מוכר מינימום 50 תבניות,
יש מישהו שרוצה לארגן בבני ברק?
בביתר כבר יש ביצים, יהיה בכל הארץ.
M או L
אני צריך 5 תבניות
בטח
ביצים חתומות של גליקסמן גודל לארג'
אם לא יגיעו ל-50 אני יסתדר עם השארלפי החשבון שלי כבר יש פה 10 תבניות
הלה מי עוד...
נגיע ל 50
איפה בביתר? היום נגמר לי התבניתבביתר כבר יש ביצים, יהיה בכל הארץ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים