- הוסף לסימניות
אז אולי תתן פירוט ליצירת קשר איתו?יש בחולון משווק שמוכר זול בהרבה.
אנחנו גם קנינו אצלו לכל המשפחה המורחבת.
אז אולי תתן פירוט ליצירת קשר איתו?יש בחולון משווק שמוכר זול בהרבה.
אנחנו גם קנינו אצלו לכל המשפחה המורחבת.
אז ככה מדובר בביצי משק בחולון הוא לא מגיע לבית אלא צריך להגיע אליו.אז אולי תתן פירוט ליצירת קשר איתו?
אז ככה מדובר בביצי משק בחולון הוא לא מגיע לבית אלא צריך להגיע אליו.
מי שרוצה יכול לכתוב לי כמה תבניות הוא צריך ואני אבדוק אם אוכל להביא בעז''ה.
אבל רק באזור בני ברק מעבר לזה לא נראה לי.
במחיר כמדומני 31/32 גודל M (ביצים יפות בהחלט)
אם נצליח לצאת מהעיר אז נביא כמה שצריך אבל כל זה רק אם בעז''ה נצליח לצאת כי זה לא כזה פשוט...יש אפשרות גם לכמות ממש גדולה?
כמה עשרות תבניות?
נראה לי קוראים להם ביצי משק.בחולון זה ביצים עם חותמת ?
של איזה חברה זה ?
יום ראשון זה מאוחר לעדכן אם זה אפשרי או לא?
מבחינתי מצוין.יום ראשון זה מאוחר לעדכן אם זה אפשרי או לא?
אני רוצה אפשר עודאז ככה מדובר בביצי משק בחולון הוא לא מגיע לבית אלא צריך להגיע אליו.
אז ככה מדובר בביצי משק בחולון הוא לא מגיע לבית אלא צריך להגיע אליו.
האם זה רלוונטי?דברתי איתו לגבי נקודת מפגש בגבול בני ברק כי לו אין אפשרות להכנס ולנו אין אפשרות לצאת.
הוא אמר שיבדוק ויחזיר תשובה בצהרים נראה.
אני גרה בגבול אפשר ליד הבית שלי ( מהבית שלי רואים את המחסום השל המשטרה )דברתי איתו לגבי נקודת מפגש בגבול בני ברק כי לו אין אפשרות להכנס ולנו אין אפשרות לצאת.
האם זה רלוונטי?
נקווה שיחזיר תשובה חיובית כמה שיותר מהר..אני גרה בגבול אפשר ליד הבית שלי שיביא את הביצים ומי שנרשם שיבוא לכאן תודה!!
הצעתי לו כבר כתובת אחת אבל בכ''א אשמחאני גרה בגבול אפשר ליד הבית שלי שיביא את הביצים ומי שנרשם שיבוא לכאן תודה!!
אנחנו הכנסונ ביצים ביום שישי לאחר הסגרדברתי איתו לגבי נקודת מפגש בגבול בני ברק כי לו אין אפשרות להכנס ולנו אין אפשרות לצאת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים