דרוש מידע ביצים עם דם

• פותח הנושא ETA
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שימו לב!
לאחר שנים שלא ראיתי דם בביצים,
זאת פעם שניה בחודש האחרון שאני נתקלת בזה.
ביצים שמגיעות חתומות וסגורות.

קבצים מצורפים

• 20230627_140840.jpg
    20230627_140840.jpg
    KB 83.1 · צפיות: 54
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
של איזו חברה?

• הוסף לסימניות
אגב, גם אם זה דם אפשר לזרוק את הדם ולאכול את הביצה
(בדר"כ)
(עיין כאן)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לנו קרה השבוע
קונים תמיד במכירה שכונתית והביצים מעולות (כבר הרבה זמן שלא נתקלנו בדם...)
השבוע נגמר במכירה וקנינו בחנות ומעל 5 ביצים היו עם דם:(

• הוסף לסימניות
היה לי בשבת הקודמת שתי בייצים עם דם,
משהו אכן קרה, יש הרבה יותר דם

• הוסף לסימניות
גם אני פגשתי דם והופתעתי

• הוסף לסימניות
אני גם מצאתי השבוע בביצים חתומות רק 2 מ 8 תבניות

• הוסף לסימניות
אני לאחרונה גם הופתעתי לגלות המון ביצים עם דם! וזה היה מכל מיני חנויות, לא ממקום אחיד.
משהו שלא הייתי רגילה אליו בכלל...

• הוסף לסימניות
וואו!!!
מצאתי עם גוש ומלא מלא דם גם בחלבון וגם בחלמון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה