כללי ביצירת... ווקסברגר

• הוסף לסימניות
כשאני עושה פה חיפוש למילה "וקסברגר" מופיעה לי הודעה משנת 2008 של אביגדור מנהל פורום הווידאו! ושם הוא העלה ציור/יצירה שלו בסגנון הוקסברגר כולל קישור לדוגמא איך לעשות את זה, הבעיה שבגלל ההתישנות של ההודעה התמונות כבר לא מופיעות!
השאלה שלי היא: האם מישהו יודע איך יוצרים דברים בסגנון "וקסברגר" כולל דוגמאות מצולמות.
בתודה מראש:)
וסליחה על ה"חפירה"...:D

• הוסף לסימניות
מישהו... בבקשה

אני מתכווין שהעלו דוגמא איך יוצרים מדמות אמיתית משהו כמו ציור...

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה היה איזה תוכנה שמישהו גילה שיוצרת תלת מימד בסגנון הפלסטיקי של וקסברגר

• הוסף לסימניות
תודה.. מישהו יודע אולי איזו תוכנה??

• הוסף לסימניות
זה פוטושופ...
וקסברגר הסביר כיצד הוא לוקח תמונה של ילד גוי מאתר תמונות ו"מגייר" אותו וגם נותן לו מימד של ציור.
כעיקרון כל מה שצריך זה הרבה פילטרים של פוטושופ, הרבה שימוש בכלי ההבהרה וההכהיה והרבה הרבה סבלנות. זה הכל...

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מוקסברגר פעם שאמר שהוא עושה את זה עם שתים שלש פילטרים וזהו

• הוסף לסימניות
תוסס, גם אני הייתי בהרצאה בה וקסברגר הסביר את תהליך היצירה ואכן נכון הדבר שהשימוש נעשה בשניים-שלושה פילטרים עיקריים, אך מס' פעמים עד לקבלת התוצאה הרצויה בתוספת "פילטרי משנה" להשלמת היצירה.

• הוסף לסימניות
לאאאאאאא!!!!

מה,? נראה לך שהוא עושה את כל הדמויות עם גרדיאנט מש, ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה