כללי ביקורת בבקשה

• הוסף לסימניות
אנא חוו דעתכם, חצי A4 לאורך. עבודה ראשונה באילוסטרייטור.
אני מאוד לא משוחררת בתוכנה ואשמח לשמוע מה יש לשפר/להוסיף.
הצהוב אמור להיות יותר כתמתם.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 927.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
צד ב.
למטה אמור להיות הלוגו טל וסלוגן של הארגון.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 817.6 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
אין ביקורת. יפה מאוווד.

זו עבודה ראשונה? אני כבר הרבה זמן מנסה להתחיל באילוסטרייטור ומוצא את עצמי עושה את את העבודה עם הקורל החביב והחופשי והנוח והרץ וכו...

• הוסף לסימניות
עבודה הראשונה?
יפה מאוד. אם כי הייתי משנה את הצבעים במעבר צבע בכותרת, והייתי מיישר אותו מ2 הכיוונים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
איך הניקוד באילוסטרייטור? צריך אופןטייפ או שזה הולך טוב גם עם פונט רגיל?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!

אבל הצבעים זוהרים בכוונה? לא עדיף לעמעם קצת?

• הוסף לסימניות
הצבע למטה בנשמת קצת כהה, לא?
יותר נכון כהה יחסית לטקסט

• הוסף לסימניות
תודה על העידוד. הצבעים הזוהרים ממש לא אמיתיים, כנראה כי זה Rgb.
לגבי הטקסט-טפטפת-אכן, לכן עשיתי זאת באילוס ולא בקורל, הטקסט הסתדר מצוין בלי אופן טייפ.והניקוד בלי תזוזות כלל.
משכנע, אה?

• הוסף לסימניות
עבודה מרהיבה ומושכת- אך משהו מפריע לי בעיטור שלמעלה. הוא מיושן מעט יחסית לעבודה החדשנית והיפה שנעשתה כאן.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד לעבודה ראשונה
ב"נשמת" שימי לב שהחלק למטה כהה מדי, גם העיטור וגם הרקע, וזה מפריע לטקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה