ביקורת בונה???

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מצליח להבין את מנהלי האתר שללא ספק הוא האתר המשרת את אנשי המקצוע החרדים הפופלרי ביותר...מה זה שאני לא יכול להעלות פוסט פשוט כשאחרי הסבר יופיע תמונה ממחישה ושוב הסבר כשלידו תמונה כמו שכל פורום אחר שמכבד את עצמו נותן ל"ניקים" שלו לעשות...לא נתקלתי באטימות שכזו שאחרי כל ההסברים יופיעו כל התמונות ברצף מה זה השיטה הקלוקלת הזו?? ועוד מתקמצנים לי על מספר התמונות שאפשר לעלות בנושא אחד רק 10 מה זה תקופת הצנע?? (אתם מבינים יש להם שרת אולי חינמי שמגביל אותם חחח)...מוריד את כל המוטיבציה לכתוב מאמרים איכותיים שבסןף ישרתו לא רק את הגולשים אלא הכי הרבה את בעלי האתר (ביזנ'ס לא רע!)..
ביקורת בונה? - הזמן יגיד!

• הוסף לסימניות
א. כתבת בצורה מאד מכובדת, כיאה לביקורת בונה.
ב. יש אפשרות להכניס תמונות בין טקסט, אדם מוכשר כמוך לא יקח הרבה זמן 'לעלות' על זה. :)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1439244:
א. כתבת בצורה מאד מכובדת, כיאה לביקורת בונה.
ב. יש אפשרות להכניס תמונות בין טקסט, אדם מוכשר כמוך לא יקח הרבה זמן 'לעלות' על זה. :)

בהצלחה

יפה מאוד עכשיו אני מסתכל על הדברים בזוית קצת אחרת..האתר מספק לנו גם אתגרים..רק חבל שאין פרסים..חחח:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיס;1439602:

תודה רבה מיס לא ידעתי שיש אפשרות כזו...מהאשכולות שכן הספקתי לראות באתר ראיתי שבכולם התמונות בסוף..ראיתי אפילו נסיונות להשחיל תמונות בין הכתובים שלא הצליחו..ולכן הסקתי מסקנה שכנראה אין אפשרות..(סליחה מעומק הלב למנהל האתר!!!).
הייתי צריך לשאול ולא בצורה ביקורתית..
ושוב תודה למיס על שהאיר את עיני תבורכו בכל מילי דמיטב!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה