ביקורת לעבודות

• הוסף לסימניות
שלום רב לכולם.
ב"ה תקופה ארוכה שיוצא גיליון של רה"י שלי מידי שבוע על פרשת השבוע.
ב"ה כורח המציאות גרם לי בכוחות עצמי "ללמוד"(או נכון יותר לומר "להתנסות") את כל העולם הזה. ועכשיו אחרי שנה, אני אשמח לשמוע הערות וביקורות איך להשתפר.
בגלל פניות קודמות שלי למעמדים שבמקום לתת עצות - ניסו למכור את עצמם. אשמח להדגיש שהעימוד ישאר בידי הישיבה ולא יועבר לגורם חיצוני. אני עצמי פשוט רוצה לשמוע עצות לשיפור.

תודה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• 05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-003.jpg
    05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-003.jpg
    1.2 MB · צפיות: 66
  • 05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-006.jpg
    05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-006.jpg
    1.2 MB · צפיות: 63
  • 05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-008.jpg
    05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-008.jpg
    1.5 MB · צפיות: 53
  • 05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-012.jpg
    05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-012.jpg
    1.2 MB · צפיות: 47
  • 05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-016.jpg
    05 - חיי שרה - ביאור כאייל תערוג על הזוהר - הרב אייל גריינר שליטא-page-016.jpg
    KB 845.2 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון, לא שמים מקור בתחילת פסקה אלא רק אחר ציון הספר
למשל, מה שבמסגרת האדומה אמור להיות איפה שמסומן בחץ
דבר שני, איפה שחץ 2. מה הענין של ההפרדה הזו ??
הרי זה נראה שזה בא להסביר את הזוהר שהובאה לפני כן, אז למה ההפרדה הזו ?
זה כאילו נראה קטע חדש מה שזה לא (זה דעתי ע"פ מה שאני רואה)
1605874957137.png

דבר שלישי ע"פ רוב חלון עושים של מילה אחד ולא שניים
כך גם יהיה אחידות בין שאר הפסקאות ולא שפסקה אחת תהיה חלון של שני מילים ואחת עם מילה אחת
עד כאן נראה לי

קבצים מצורפים

• 1605874704626.png
    1605874704626.png
    KB 49 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון, לא שמים מקור בתחילת פסקה אלא רק אחר ציון הספר
למשל, מה שבמסגרת האדומה אמור להיות איפה שמסומן בחץ
דבר שני, איפה שחץ 2. מה הענין של ההפרדה הזו ??
הרי זה נראה שזה בא להסביר את הזוהר שהובאה לפני כן, אז למה ההפרדה הזו ?
זה כאילו נראה קטע חדש מה שזה לא (זה דעתי ע"פ מה שאני רואה)

ראשית כל, תודה רבה על המענה ועל הנקודות שהעלת.
לעניין שתי הנקודות שהעלת, ארצה להדגיש שאני מקבל את דבריך, לא מנסה להתחמק, רק ארצה להסביר שהרעיון היה לקוח מהמתוק מדבש, שכך היא צורת הדף בספרו..
מלבד זה, האם יש לך עצות איך לעמד כשבעז"ה זה יצא כספר ? או שלספר אתה חושב שכדאי לשנות לגמרי כיוון...?

• הוסף לסימניות
לא לכל מה ששמת כאיל תערוג על הטקסט

• הוסף לסימניות
הכותרת ''פרשת חיי שרה '' בין כאייל תערוג צריכה להיות יותר נמוכה- היא נראית עם הרמה.
וכן את הכותרת הראשית יש למרכז., להקטין (ולשנות לצבע אחר.)

• הוסף לסימניות
אה, יש דרך לערוך או שזה כרוך בפתיחת נושא חדש ?
תעלה שוב פעם באשכול הזה נקי בלי שטויות
ואחר כך אולי תקבל ההערות מהמעמדים שנמצאים כאן

• הוסף לסימניות
אז יש תוסף חינמי לוורד שיכול מאד לעזור לך
ניתן להורדה מכאן

• הוסף לסימניות
אז יש תוסף חינמי לוורד שיכול מאד לעזור לך
ניתן להורדה מכאן

קטלני!
תודה רבה לך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה