מסכימה.קראתי ביקורת איטליגנטית מאד וגם קטלנית.
אינני יודעת אם זה מקובל אצלנו
נא הביעו דעתכם
אין לי הרשאה ולא מעונינת לקבל
אישית חושבת שמי שכותב ספר צריך להיות פתוח לביקורת
אך איננה יכולה להכתב בעילום שם!!!
3. ביקורת ספרים ועיתונים
ביקורות ספרים יתקבלו בברכה מרובה, אם ייכתבו בצורה מקצועית ומכבדת ולא לגופו של כותב.
יש לקחת בחשבון כי אם הסופר נשוא הביקורת יבקש להסירה מטעמים מוצדקים – היא תימחק, למעט במקרים בהם מפרסם הביקורת כתב את שמו המלא עליה.
לביקורת עיתונים מותר להיות נשכנית יותר מטבע הדברים – אך גם כאן, כל זמן שאינה עוסקת בכותב ספציפי.
מקובל ולגיטימי לכתוב ביקורת.קראתי ביקורת איטליגנטית מאד וגם קטלנית.
נא הביעו דעתכם
על מה מדובר? איזה פורום?מסכימה.
גם לי צרם ממש לקרוא את הביקורת הנ"ל...
וגם לי אין הרשאה בפורום לצערי
מסכימה שהביקורת הנ''ל יכולה להתפרש כנשכנית באופן כזה או אחר.קראתי ביקורת איטליגנטית מאד וגם קטלנית.
נא הביעו דעתכם
צודקת.קראתי ביקורת איטליגנטית מאד וגם קטלנית.
נא הביעו דעתכם
כי?אך איננה יכולה להכתב בעילום שם!!!
אין לי שום קשר לסופרת
מרגישה שתגובה ביקורתית כ"כ חריפה
דורשת עמידה מאחורי הדברים
מסתבר שהסופרת יכולה לענות
אך לפעמים השפה הפוגענית גורמת לחלישות הדעת
ידוע לי על סופרת מסוימת שמגיבה בפרוג (כל הכבוד לה- מעריצה)
ואומרת בפרוש שבקורת שלא כתובה בכבוד ועדינות
מראה שלא יודעים כמה השקיעו בכתיבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים