נכתב ע"י רבקה אריאל;439251:מה קרה לחדות?
נראה שהפוקוס ברח לאיזור הכיפה-אוזניים. השילוב של הטשטוש עם הגוון הסגול של הרקע (ובכלל האיזון הלא כ"כ נכון של הגוונים - קר מדי) נותן תחושה של תמונה ישנה שדהתה. (ולצערי זו לא מחמאה...)
מיקום התאורה מצויין.
נכתב ע"י יעקב1;439359:בס"ד
לא נראה טוב.
1. גוון סגלגל שולט בצילום.
2. לא ברור לי התאורה. מצד אחד מגיע פלאש מצד ימין שגורם להאפלה של צד שני שעליה אתה מתגבר בפלאש לפנים?
3. גם אני מרגיש משהו עם הפוקוס בעייתי בעיניים.
נכתב ע"י ck770;439264:גם אני רואה את הפנים טיפטיפונת מטושטשים, יחסית לאזניים...
נכתב ע"י msphoto;439401:פלאש לא מספיק עדין (למרות שהשתמשתי בסופטבוקס ענק ופלאש על מינימום) - היה צריך אולי להרחיק את הפלאש, מה שלא היה אפשרי בתנאי השטח.
נכתב ע"י msphoto;439401:לסיכום הביקורות:
הגוונים לא מדוייקים - טופל.
פלאש לא מספיק עדין (למרות שהשתמשתי בסופטבוקס ענק ופלאש על מינימום) - היה צריך אולי להרחיק את הפלאש, מה שלא היה אפשרי בתנאי השטח.
פלאש אחורי - הדיעות חלוקות לגבי מיקומו כך שמדובר בעניין של טעם אישי.
(ותוספת שלי: היה כדאי להוסיף תאורה עדינה מצד שמאל שתמלא את ההאפלה שנוצרה שם - ושוב, מדובר במגבלות המקום והאפשרויות בזמן הצילום)
תודה! ואשמח לביקורות נוספות.
תחליף את המילה ישיר ב"פרונטלי" (או "קדמי", אם אתה רוצה להיצמד לעברית...), זה אולי יעזור להבין את כוונתך.נכתב ע"י יעקב1;439414:לא להרחיק, אלא זויתי ולא ישיר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים