חדשות בארץ ביקור הנשיא טראמפ בישראל

• הוסף לסימניות
דיווחים ועדכונים על ביקור הבזק של טראמפ בישראל לרגל שחרור החטופים וסיום המלחמה בעזה

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ במליאת הכנסת: "הלוואי שהיינו יכולים לחתום על הסכם שלום עם איראן, אמרו לי שהם התחילו לשקם את תכנית הגרעין, אמרתי להם שהם לא התחילו שום דבר, הם רוצים לשרוד".

טראמפ: עזה תפורז וחמאס תפורק מנשקה.
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ במליאת הכנסת : "זו הייתה מלחמה ארוכה עם הישגים חסרי תקדים. עזה תפורז חמאס יפורק מנקשו וביטחון ישראל לא יאויים יותר. ישראל, בעזרתנו השיגה כל מה שניתן בכוח הזרוע, כעת הזמן לתרגם את ההשגים לשלום ושגשוג. הגיע הזמן שתוכלו לקצור את הפירות של מאמצכם".

טראמפ לישראל: אתם בסך הכול נקודה במזרח התיכון ובעולם ותראו מה עשיתם זה נפלא
אריאל כהנא:
טרמאפ: אמרתי לביבי, אי אפשר לנצח את העולם. הוא הבין את זה. עכשיו המצב שלכם בעולם הרבה יותר טוב. חזרתם.
הארץ שלכם כל כך קטנה. נקודה על העולם. אבל תראו מה עשיתם.

טראמפ: אי אפשר היה להמשיך להרוג ולהרוג, חודשים קדימה. ביבי אני משבח אותך על ההחלטה. היא לא הייתה קלה.

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ במליאת הכנסת:
"העזתים צריכים להתמקד בשיקום עזה, אני עומד להיות שותף במאמץ הזה. כולם רוצים להיות חלק ממועצת השלום. כל מדינה רצתה שאני אהיה היו"ר אבל אני מאוד עסוק. יש לנו הרבה כוח ועושר ואני רוצה להודות למדינות הערביות של המחוייבות שלהן ועל כך שהם מוכנות להשקיע כסף רב לבות מחדש את עזה. מדובר בהרבה כסף אבל קטן יחסית למדינות האלה, הדבר יבטיח יציבות למזרח התיכון וזה מה שהם רוצים לראות".

טראמפ: אני מקווה שכל המדינות יצטרפו להסכמי אברהם מהר, ללא משחקים
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ במליאת הכנסת:
"אני רוצה לחלום ולקוות שביחד, הסכמי אברהם יהפכו לכל מה שחשבנו שיהפכו, ארבעת המדינות הללו עשו משהו מאוד אמיץ בשלב מוקדם. אפילו בתקופה הקשה שעברנו הם נשארו מחוייבות להסכמי אברהם. אני מקווה שכל אחת מהמדינות שרוצות להצטרך יעשו זאת במהירות, זה יהיה משהו מעבר לחלומות הפרועים ביותר של כולם".

טראמפ על הפסגה במצרים: כנראה כולם הלכו ונשארו 2 עניים בלבד
טראמפ חוזר שוב על הבדיחה שאולי מנהיגי העולם שמחכים לו במצרים כבר עלו על המטוסים שלהם. הוא שואל את סטיב ויטקוף: "אולי הם עלו על הבואינג שלהם? מי יודע, תכף נגלה את זה".

טראמפ מודה למרים אדלסון: קומי מרים! תסתכלו עליה. יש לה 60 מליארד דולר בחשבון בנק והיא אוהבת את ישראל מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה