מידע שימושי ביקשו ממני לבוא לקחת את הילדים מוקדם מהמעון, הגיוני??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היא לא כתבה אם זה מטפלת פרטית או מעון, יש מטפלות פרטיות שעובדות עד ארבע וזה די מקובל שיבקשו להקדים בחנוכה או בערבי חגים וכו', לא אומר שצריך להיענות לבקשה אבל אם זה מטפלת פרטית אני יודעת שזה מאוד מקובל. במעונות לדעתי זה מוגזם, מצרפים קבוצות ושמים עובדת-שתיים על כל הילדים שנשארו ואפילו נותנים להן בונוס, זה לא מטפלת שנמצאת בבית שלה עם כל הילדים שלה שבאו מוקדם ועושים בלאגן ואז אפשר להבין את הבקשה....
חוקי או לא, לבקש מותר, ומותר גם להענות. יש שמדליקים נרות חנוכה בשקיעה. ויש מטפלות שגם כך מגיעות הביתה אחרי 5 (תלוי באוטובוסים ובפקקים. בב"ב).
סתם מעדכנת שיש גם עובדות משרד שעובדות עד חמש גם בחנוכה ולא מגיעות להדלקת נרות \ מאחרים את זמן ההדלקה בשבילן... אין מה לעשות, חנוכה נופל בחורף ומי שעובדת קבוע עד מאוחר יכולה להפסיד מזה...

• הוסף לסימניות
היא לא כתבה אם זה מטפלת פרטית או מעון, יש מטפלות פרטיות שעובדות עד ארבע וזה די מקובל שיבקשו להקדים בחנוכה או בערבי חגים וכו', לא אומר שצריך להיענות לבקשה אבל אם זה מטפלת פרטית אני יודעת שזה מאוד מקובל. במעונות לדעתי זה מוגזם, מצרפים קבוצות ושמים עובדת-שתיים על כל הילדים שנשארו ואפילו נותנים להן בונוס, זה לא מטפלת שנמצאת בבית שלה עם כל הילדים שלה שבאו מוקדם ועושים בלאגן ואז אפשר להבין את הבקשה....
גם במעון כדי שיוכלו להשאיר עובדת שתיים על הילדים שנשארו, צריך שרוב הילדים ילכו קודם.
לכן הגיוני לבקש שיקדימו, כל עוד ברור שמדובר בבקשה ולא בדרישה.

• הוסף לסימניות
חוצפה
חוצפה
חוצפה
אנחנו משלמים ואנחנו צריכים לקבל את השרות המגיע לנו
דרישה לא לגיטימית בעליל ולא מובן כל האלה שמצדיקות את הפשע הזה
כל אחת בחרה לה עבודה ושתעשה אותה במלואה על כל המשתמע מכך

• הוסף לסימניות
מדובר בבני אדם
ולהזכיר לכן
בנשמות שהופקדו אצלכם (לא במעון)
הביטויים חוצפה ופשע - אין מקומן בתקשורת בין בני אדם בהקשר של חגי ישראל המטפלת רוצה קצת לחוש אותם
אם אתן עובדות קשה אדרבה צריכות לרחם על כמוכן שעובדות קשה...
חוץ ממקרים חריגים (חד- הורי , אולי הבעל גם עובד קשה)
במשפחות שלנו האבא שותף מלא בגידול הילדים ולא נרתע מלאסוף אותם ולהשגיח עליהם עד שאמא תחזור מהעבודה.

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי
שנה שעברה היינו במעון וביקשו אפי' דרשו ...תכלס מי מתווכח אח"כ זה יצא על הילד...
השנה במשפתון והמטפלת בקשה ושנחשיב את זה כיום חופש הגיוני לא?
למה המעונות מצד ההנהלה לא מסדרים את העניין
הם סוג של נותנים תחושה של סחיטה מכל הכיוונים...

• הוסף לסימניות
במעון שלנו כל שנה מבקשים לקחת את הילדים עד 3 בחנוכה...
לא מתווכחת (למרות שזה לא הכי נוח לי), הגננות המסורות גם צריכות להספיק לחזור הביתה לפני ההדלקה.

כמובן אם את לא יכולה תסבירי בצורה יפה שאת ממש תשתדלי לבוא מוקדם אבל אין לך אפשרות עד 3.
וזה שהיא ביקשה לקחת אותו ב2 זה לדעתי כבר ממש הגזמה וניצול... לכולם יש חנוכה וכולנו מדליקים נרות... לא רצים הביתה ב2 בגלל זה.....

• הוסף לסימניות
אצלנו גם מבקשים ואני לא רואה בזה שום דבר מוזר,
זה לא שעכשיו ערב פסח והיא מבקשת שנגיע מוקדם כי היא רוצה לסיים את הארונות מטבח היום,
זה חנוכה וזה די מקובל ומובן.
וגם אם לא היו מבקשים אני מעצמי הייתי מגיעה מוקדם בשבילה, בשביל הילד וגם בשבילי.

לא ברור לי מה המטרה של אשכולות מן הסוג הזה?
זה די מסלול תגובות ידוע ומוכר מראש.

• הוסף לסימניות
חוצפה
חוצפה
חוצפה
אנחנו משלמים ואנחנו צריכים לקבל את השרות המגיע לנו
דרישה לא לגיטימית בעליל ולא מובן כל האלה שמצדיקות את הפשע הזה
כל אחת בחרה לה עבודה ושתעשה אותה במלואה על כל המשתמע מכך
מה קשורה חוצפה לכאן? יש לילד שלך מטפלת מסורה מטפלת בו לאורך כל השנה. כשמגיע חנוכה, היא רוצה להיות יותר עם המשפחה שלה, לנוח, להספיק לבשל, להכין סופגניות ולהרגיש את האווירה החג. זה לא בדיוק חוקי נכון, מבחינה טכנית, אבל לפעמים צריך לגלות קצת התחשבות לשני, במיוחד בתקופות חג כאלה שכולם חוגגים מסיבות במשפחות."

• הוסף לסימניות
לא הגיוני בכלל!!!!

אני שמתי ילד במעון בדיוק בשביל הימים האלה .
אני גם עובדת עד מאוחר .
גם במעונות יש את אותנ הודעה
רק שלא אומרים מתי לבוא אלא
תבואו מןקדם כדי שהמטפלת תספיק לחזור הבייתה להדלקה

• הוסף לסימניות
מצחיק אותי התגובות כאן, ואפילו קצת עצוב.
כל אלה שלכאורה "בעד", מצדיקים את הסיבה של הבקשה וכו'...
יש חוזה בתחילת שנה.
מה שכתוב בו- זה מה שיהיה.

אפשר לבוא מוקדם לפנים משורת הדין, אבל זה לא רשעות אם לא!

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה להתלהט ולהלהיט אחת את השניה? (או שזה באוירת נרות חנוכה )
ככה זה בחיים, לפעמים אנחנו שומעים דברים שפחות נעים לנו לשמוע, לא הכל מקובל עלינו, זה בסדר, קורה, רק צריך לזכור שדברי חכמים בנחת נשמעים!
לא צריך ליצור אוירת מלחמה
יש כאן כאילו שלא חשבו לכעוס על זה ועכשיו העלתם להם את הסעיף...
חנוכה שמח לכולם 🙂

• הוסף לסימניות
זה הגיוני מאד לבקש כזה דבר, ומובן הרצון של המטפלת לצאת מוקדם
אבל
זה צריך להגיע ממש כבקשה, והמטפלת צריכה לזכור שזה טובה שהיא מבקשת מההורים
ולכן הורים שלא יכולים, אין לה שום זכות לעשות לנם מצפון!
וברור שכל הורה נורמטיבי שמטפלת מבקשת כזה דבר, היה מגיע מוקדם אם הייתה לו אפשרות,
כולם מבינים את הצורך והרצון לצאת בחנוכה מוקדם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה