רואה את זה כעת
תודה על המענה-רואה את זה כעת
1. תשני קודים סיסמאות לביטוח לאומי ורשות המיסים
2. תבטלי ייצוג אם יש לגופים הנל ,2 יצוגים נפרדים תכנסי לאזור האישי לכל אחד מה ותסירי את כל המייצגים
3. הייתי ממליצה לך לנייד את הכספים לחברת ביטוח אחרת
4. לשנות גם את הסיסמאות באזור האישי הממשלתי
5. לא לפחד מתביעות כמו שציינו כאן ובאשכולות אחרים בסוף הם מתקפלים מנסים לאיים בשיטת מצליח, זה לא חוקי מה שהם עושים גם הייצוגים לביטוח לאומי ולרשויות המס
לך אין מה להפסיד תנתקי כל התקשרות איתם
6. בהצלחה!!!!!!
לא מכירה,אם יש פה כבר נושא על החברות שמאתרים כסף אבוד
האם "אינדיגו פיננסים" חברה אמינה?
לאחרונה הם מפרסמים בקול חי שהם מחזירים כסף וכו'...
מישהו יכול להרחיב בענין?
1. תעברי ליתר ביטחון , הם יכולים לשחרר כספים לאחר הגשת מסמכים חתומים והם לא מרימים אלייך טלפון לאישור המשיכה.תודה על המענה-
-לא נתתי שום קוד.יש ענין לעבור?
-מה זה יצוג-יפוי כח? ואיך מבטלים אותם?
-את יודעת אם הם יכולים לעשות משיכה עם יפויי כח בלבד בלי אישור שלי?
-מאיפה לך שזה לא חוקי מה שהם עושים?
כל מילה.לא מכירה,
בבקשה תעשו חסד עם עצמכם כל ענין הכספים
כלל בסיסי לא לפנות למי שפונה אליכם!!!!! רק למי שאתם פונים ומבררים
אין היום חברות שחייבות כספים אבודים בדכ זה רשויות המס החזרי מס וכו תפנו בבקשה למייצג בלבד ולא לשום חברה
מייצג זה יועץ מס או רו"ח ותקבלו שרות מצוין יש כאן הרבה המלצות על כאלה בפורום
יכולה גם להמליץ, לא ללכת לחברה נקודה פסיק סימן קריאה!!!!!!!!!
יעלה לכם הרבה יותר וגם הרבה עוגמת נפש הם גם אחכ מפנים אתכם לחברות לאיתור כספים אבודים ומייצג גם לא לוקח כסף על בדיקה כל מילה נוספת מיותרת
אני ממש אשמח להתיעץ איתך...לא יכולה לפנות בפרטי כי אין לי פרימיום ...1. תעברי ליתר ביטחון , הם יכולים לשחרר כספים לאחר הגשת מסמכים חתומים והם לא מרימים אלייך טלפון לאישור המשיכה.
2. תכנסי לאזור האישי ברשות המיסים ותראי מי מייצג אותך+ לאזור האישי בביטוח לאומי, יש אופציה של הסרת ייצוג
אם תסתבכי תפני בפרטי ואנסה לעזור
3. זה לא חוקי שמשכפלים את החתימה שלך לייפוי כח, עבור מה חתמת להם ייפוי כח? לאיזה ייצוג?
4. אני מייצגת במקצועי...
לא רוצה לייעץ לך בנושא משפטי@HMB אם את זמינה עכשיו אני אכתוב את המייל שלי וימחוק אחרי שתראי...
טוב שאתם בודקים ולא הולכים סתם לפי פרסומות !!!אם יש פה כבר נושא על החברות שמאתרים כסף אבוד
מישהו יכול להרחיב בענין?
את יודעת איך הגעתי ל @HMB שמנסה לעזור לי כרגע?? דרך האשכול הזה-אם יש פה כבר נושא על החברות שמאתרים כסף אבוד
מישהו יכול להרחיב בענין?
אין שום צורך בשום חברה שתיקח לכם כסף על הבדיקה במקרה שהיא אמינהאם יש פה כבר נושא על החברות שמאתרים כסף אבוד
מישהו יכול להרחיב בענין?
אהבתי את הגישה !זה קצת בעייתי... כי אני חתומה איתם.
אין לי ענין להסתבך עם תביעה.
אני רוצה לדעת את הדרך החוקית... מי שמבין בזה יש לי את ה"חוזה" אם הוא יכול לעזור.
הכל לטובה![]()
הקטע.. שלא ממש בדקתי לפני...טוב שאתם בודקים ולא הולכים סתם לפי פרסומות !!!
חפשו המלצות רק מאנשים שאתם מכירים, וסומכים עליהם ! (אפילו לא ניקים בפרוג)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים