ביקשתם קבלתם.....

• הוסף לסימניות
הנה המשך הסט של הילדון המתוק...
אשמח לחו"ד, גם על העריכה.

קבצים מצורפים

• 104.jpg
    KB 456.9 · צפיות: 17
  • 119.jpg
    KB 560.4 · צפיות: 22
  • 10.jpg
    KB 399 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
איה מותק! פשוט ילד יהודי טהור! הכל נראה כל כך טבעי, עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
מהמם!
התמונה הראשונה יכולה להיות הזמנה לחלקה בגלל המקום שהשארת שם משמאל.
התמונה האמצעית זוית מעניינת אבל משהו מפריע לי בחיתוך הראש ככה,הילד צריך להיות העיקר.
התמונה השלישית מנצחת!!

החדות,והצבעים אומרים לי שזה ניקון.צדקתי?נראה אם התרגלתי כבר למעבר ואני מזהה את ההבדלים ...איזה עדשה יש לך?

• הוסף לסימניות
לא ניקון, זה קנון 5D II, עדשה 24-105

• הוסף לסימניות
אני רואה שכתבת שעברו עריכה אז אולי לכן.
הייתי רגילה שהצבעים של קנון קצת אדומות וכשעברתי לניקון קיבלתי צבעים מקוריים יותר,לכן חשבתי שזה ניקון.
לא משנה מה יש לך העיקר התוצאה הסופית והיא מקסימה!
תמשיכי להצליח!

• הוסף לסימניות
פניני, ממש ממש יפות!! חדות, הבעה, מקסים..!
ואיפה משיגים את המיני טלית הזו?

• הוסף לסימניות
כל התמונות מדהימות והזוית של השניה מדהימה +

• הוסף לסימניות
יש באמריקה,טלית למשחק,קפטן קטן גם יש שהילדים אוכלים עם זה כמו הבנות עם חלוק.

• הוסף לסימניות
פניני - התמונות אחת אחת!
והכי אהבתי את הראשונה - המבט והתלתל- מושלם!!

• הוסף לסימניות
את הטלית יש בהרבה חנויות לתשמישי קדושה, קניתי אחת עם רקמה ממש יפה

פניני התמונות מקסימות! איך לא קלטתי מה התמונה שלך בחידון...

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!
אני הייתי מחממת טיפה ומקנטרסת טיפטיפה אולי גם מעט פותחת חשיפה (אני אוהבת בהיר, אבל מקונטרסט כהלכה..)
והייתי גם שמחה לראות תמונה שהראש שלו שלם:)

• הוסף לסימניות
כן, יש לי בעיה שאני אוהבת חיתוך בראש..., אבל אל תדאגי יש גם תמונות עם ראש מלא בשביל הלקוח ;)

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה גרועה מבחינתי כי האצבעות חתוכות והוא נראה נכה בעל שלוש אצבעות
התמונה האחרונה מצויינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה