- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1099090:אפשר לדעת ממה עשוי הקצף?
כי זה לא נראה קצף של בירה.
ובקטנה, הכוס לא ממש מתאימה לבירה, הייתי ממשיך לנסות..
אכן הבירה תוצרת בית.נכתב ע"י קקטוס;1099090:אפשר לדעת ממה עשוי הקצף?
כי זה לא נראה קצף של בירה.
ובקטנה, הכוס לא ממש מתאימה לבירה, הייתי ממשיך לנסות..
נכתב ע"י רחל;1099151:תמונה יפה מאוד!
כמו שכותב קקטוס, הבירה "מצטלמת" בדרך כלל בכוסות זכוכית גבוהות.
נכתב ע"י מוזיקאית;1099034:יש לציין שאני לא סובלת בירה!!!
אבל הכוס הזאת,עושה חשק!!!
מהמם!
נכתב ע"י רותיי;1099169:ממש כך...
הגזמתם כולכם עם ההערות לא שייך יותר יפה מזה!!!!!!!!!!!
תודה.נכתב ע"י אפרתה;1099172:מהמם! ויש כאן כאלה שחופרים...
מה הפירוש תוצרת בית?נכתב ע"י אחינועם;1099148:אכן הבירה תוצרת בית.
להמשיך לנסות..? למה יש לך ההערות על הטכניקה?
אהבתי את האילתור, קצת הבנה בכימיה בסיסית (וחומצית) לא הזיקה לאף אחד..נכתב ע"י אחינועם;1099194:אוקי דחקת אותי לפינה..
זו היתה בירה עיפה משבת.. אז לא היתה ברירה.. קצת סודה לשתיה ומלח לימון..
מקוה שזה מישב את דעתה של 'יצירתית'.
כן מה לעשות. לפעמים צריך לדגדג את המצולם בכדי שיחייך..נכתב ע"י קקטוס;1099199:אהבתי את האילתור, קצת הבנה בכימיה בסיסית (וחומצית) לא הזיקה לאף אחד..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים