בירה שחורה

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הפעם בכוס מתאימה :)

קבצים מצורפים

• מוקטן חתום 37.jpg
    KB 135.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אהבתי!!
בכוס העליונה משהו מוזר...(נראה מושתל קצת-כאילו הבירה נשפכת בצורה די סימטרית לעומת הכוס למטה שכולה רטובה..):rolleyes::cool:
בכל אופן יפה!!!!

• הוסף לסימניות
זה הסיומת של המזיגה

• הוסף לסימניות
צילום מצויין
לגמרי לא התחברתי לסטיילינג

• הוסף לסימניות
סטיילינג מטריף!!
צילום משגע!

• הוסף לסימניות
מקסים ומלהיב
את יכולה שהזרם מלמעלה יהיה יותר עבה?

• הוסף לסימניות
מה ניסית להביע?

• הוסף לסימניות
לי נראה שכדאי להוריד את הכוס העליונה, זה עושה רושם דבוק, שלושת הכוסות למטה - מדהים!!

• הוסף לסימניות
מה שאהבתי בעיקר בתמונה, מתבטא בחשק שלי לשתות עכשיו בירה שחורה.

• הוסף לסימניות
צילום מעולה,
גם לדעתי היה עדיף בעיצוב שלא יהיו כוסות על כוסות.

אגב, עם כזו כמות של קצף זה לא מגרה...:(
זה אומר שהבירה ממש לא קרה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1105798:
אגב, עם כזו כמות של קצף זה לא מגרה...:(
זה אומר שהבירה ממש לא קרה...
בשביל זה יש את הכוסות האחוריים עם הקרח.

• הוסף לסימניות
אגב. בכוסות האחוריים, מזגתי מבקבוק קר כדי שלא יהיה כמעט קצף. בעליונה ובקידמית מבקבוק בטמפרטורת חדר בכדי לקבל את הקצף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1105535:
צילום מצויין
לגמרי לא התחברתי לסטיילינג
תודה :)
כשאתה כותב 'לא התחברתי לסטיילינג' למה אתה מתכוון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1105993:
תודה :)
כשאתה כותב 'לא התחברתי לסטיילינג' למה אתה מתכוון?
אני בא מנקודת הנחה, שצילום מזון אמור להיות מגרה, נכון?
ושהוא אמור להעביר פחות או יותר את המראה של האוכל, כמובן לא חייב להיות אחד לאחד, אבל זה צריך לשדר לי משהו טעים, מגרה, אטרקטיבי.
דבר נוסף שאני מחפש להעביר זה את האווירה, סתם כדוגמה, אני לא אצלם סושי באותו סגנון שאצלם הערינג. (בצילום אמנותי אין הגבלה, אבל נראה לי שבמסחרי יש איזה שהם גבולות להתפרעות.)

הסטיילינג הספציפי הזה, הזכיר לי ספרי קוקטיילים מלפני ארבעים שנה, האווירה מוגזמת, לא מייצרת בכלל חיבור למשקה, נראה כמו ניסוי בקולה ומנטוס, פיצוץ מבוקר של חומצות מאכל. אני לא מרגיש שום חשק למשקה הזה, זה לא מדבר אל בלוטות הטעם, זה נטו מראה שנועד אולי להרשים, אבל מטעים זה לא.

• הוסף לסימניות
תודה על הפירוט.
אני מבינה על מה אתה מדבר.

רק שאני לא רואה כאן 'פיצוץ מבוקר של חומצות מאכל'. קח בקבוק בירה בטמפרטורת חדר שפוך לתוך כוס תקבל תוצאה זהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1106157:
תודה על הפירוט.
אני מבינה על מה אתה מדבר.

רק שאני לא רואה כאן 'פיצוץ מבוקר של חומצות מאכל'. קח בקבוק בירה בטמפרטורת חדר שפוך לתוך כוס תקבל תוצאה זהה.
ברור, רק ציינתי כמו מה זה יכול להיראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה