דרוש מידע בירוקרטיה, איש מקצוע שעושה סדר, מכירים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מבדיקה בכרטיס האשראי שלי, אני רואה המון כפל בתשלומי ביטוחים (ביטוח חיים משכנתא, בריאות ולא יודעת מה עוד...)
כנ"ל גם חיובים של חברות סלולאר על כמה קווים ותוכניות שיש לנו.
האם מכירים מישהו שמתעסק בזה? כלומר יודע לקחת את החומר, לעשות סדר בתשלומים ולבדוק מה יצא הכי זול?
להערכתי מדובר באלפי שקלים בשנה שאפשר לחסוך.

• הוסף לסימניות
מבדיקה בכרטיס האשראי שלי, אני רואה המון כפל בתשלומי ביטוחים (ביטוח חיים משכנתא, בריאות ולא יודעת מה עוד...)
כנ"ל גם חיובים של חברות סלולאר על כמה קווים ותוכניות שיש לנו.
האם מכירים מישהו שמתעסק בזה? כלומר יודע לקחת את החומר, לעשות סדר בתשלומים ולבדוק מה יצא הכי זול?
להערכתי מדובר באלפי שקלים בשנה שאפשר לחסוך.
ביטוח מומלץ לפנות לסוכן ביטוח עצמאי שישמח לעזות סדר עם הביטוחים ויכול להעביר אותך למסלולים זולים יותר ברוב המקרים

סלולרי ותקשורת אפשר לפנות אלי אשמח לעזור בלבדוק את הסל תקשורת ולהוזיל את מה שאפשר ..

ומניסיון אפשר לחסוך המון..

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו שעושה סדר בביטוחים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מכירה רק ראיתי פרסומים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי את זאת שעשתה לי ולחברותי מהעבודה אבל לא נראה שהיא רוצה שאשים כאן את המספר שלה אם את רוצה תפני בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה