כללי בירור | אין טחינה אחר טחינה (דפוס)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני די חדש בפורום.
לפני כמה שנים הייתי גם בהייד-פארק, רק שפה הרבה הרבה יותר נחמד משם.
מסתמא כבר טחנתם את הנושא...
אבל בכל זאת:
אני עוד לא מצאתי את הדפוס שלי.

אני בעיקר מדפיס כמויות קטנות (8 סוגים שונים של חוברות 50-100) של חוברות A6 וA5 בכריכה חמה. דפים ש/ל, כריכה צבעונית.
א. איזה עוד אופציות טובות לכריכה מכובדת יש (לא ספירלה).
ב. באיזה דפוס בירושלים או ("מכון הדפסות") אני יכול לתת את הקבצים בגודל A4 ולקבל אותם אחרי כמה ימים מוכן.

תודה, ל'ירושלמים' וגם ללא..

• הוסף לסימניות
אם אפשר...

אני זקוק לחוו"ד כמה שיותר מהר

בבקשה...

• הוסף לסימניות
זה עוזר במעט, תודה.

רק שזה:

א. לא ממוקד ספציפית לספרים דפוס פלוני, לשלטי ענק דפוס פלמוני, לפרוספקטים דפוס אלמוני וכו'.

ב. זה לפני חמישה חודשים, השאלה מה התחדש מאז? וברור לי שהתחדש.
אז, אולי באמת כדאי למען כולנו, מי שיודע מה יתחדש, נפתח, או החליפו צוותות שיעדכן, בבקשה.

• הוסף לסימניות
אשמח אם חברה יגיבו אם זה מן הראוי להעלות נושא זה שוב לדיון או לא?

• הוסף לסימניות
בכמויות קטנות אני עובדת עם גרפצי'ק בירושלים (02-5002123) הוא עושה עבודה מעולה, יש לו מכונות חדשות מאד וציוד מתקדם. ומה שהכי חשוב, מילה שלו בד"כ היא מילה והוא עומד בלוח הזמנים שסוכם (דבר מינימלי אך נדיר).
ולהדפסות גדולות יותר - אצל אלמוג, אהרון וגדעון שם מאד מאד משתדלים תמיד שתצא עבודה מושלמת, תמיד מגלים אכפתיות וערנות רבה, וממש לכל עבודה מתיחסים בכובד ראש, ברגע שעובדים איתם קבוע, הם נותנים מחירים מצוינים ואפילו שרות מהבוקר לצהרים (כשזה הגיוני) או מהיום להיום, ואפילו בחיתוך (נושא כאוב שיכול להרוג את העבודה אם הוא לא נעשה מדויק) הם ממש בסדר.

• הוסף לסימניות
תודה רבהה:)

רק שהמספר של גרפצ'יק אינו פועל זמנית:confused:

• הוסף לסימניות
לא יתכן,
הנה אני רואה שטעיתי, זה 5002321
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גרפומט- בבר אילן, מקום מרכזי, נח ושרות מעולה

• הוסף לסימניות
אצלנו אתה יכול :)
עבודה טובה
אחראים ומקצועים
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
מה זה אצלינו?

• הוסף לסימניות
תגידי לי בבקשה מעיינות,
א. איזה עוד אופציות טובות לכריכה מכובדת יש (לא ספירלה).

• הוסף לסימניות
יש כריכה בחום, יותר נחמד, אבל פחות נח לדפדף, עם ספירלה זה יותר נפתח ונשאר פתוח טוב.

• הוסף לסימניות
רק שבכמויות קטנות זה יקר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה