בירור בג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
שלחתי קבצים בג'מבו מייל.
ופתאון אני חושבת אולי טעיתי בכתובת המייל יש מצב לבדוק זאת?

תודה לכם

• הוסף לסימניות
בכתובת מייל השולח כתבת מייל נכון?
אם כן זה יגיע אליך ואז תשלחי קישור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;765095:
בכתובת מייל השולח כתבת מייל נכון?
אם כן זה יגיע אליך ואז תשלחי קישור

מתי זה יבוא אלי? לא הבנתי.

• הוסף לסימניות
לאחר סיום העלאה

• הוסף לסימניות
אם כבר- ג'מבו מייל עובד לכם? בימים האחרונים לוחצים על המשך להעלאת קובץ ולא זז כלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;765101:
לאחר סיום העלאה

אבל עברו מאז שלושה ימים.... אני לא קיבלתי מייל חוזר שההוא הוריד זאת. ועכשיו אני חושבת שאולי שלחתי בכלל למישהו אחר...

נכתב ע"י נעמי ברקאי;765104:
אם כבר- ג'מבו מייל עובד לכם? בימים האחרונים לוחצים על המשך להעלאת קובץ ולא זז כלום

עבד מצוין ביום חמישי

• הוסף לסימניות
לשולח מגיע הודעת מייל רק אם סימנו V במקומות הנכונים, אם לא השולח לא מקבל מייל.

ג'מבו מייל לפעמים לא עובד ועושה בעיות, צריך לנסות למחוק היסטוריה, או לעבור לדפדפן אחר, לפעמים זה עוזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;765112:
לשולח מגיע הודעת מייל רק אם סימנו V במקומות הנכונים, אם לא השולח לא מקבל מייל.

ג'מבו מייל לפעמים לא עובד ועושה בעיות, צריך לנסות למחוק היסטוריה, או לעבור לדפדפן אחר, לפעמים זה עוזר.

משונה אצלי לא עובד בשום דפדפן גם לאחר מחיקת היסטוריה. אני תקועה עם שליחת קבצים כי המייל שלי לא מעלה מעל חצי מגה... (ג'ימייל)

• הוסף לסימניות
אצלי עבד היום מעולה!

• הוסף לסימניות
אז אין ברירה אלא להפיל את האשמה על נתיב... :( מה עוד יכול להיות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;765166:
אני תקועה עם שליחת קבצים כי המייל שלי לא מעלה מעל חצי מגה... (ג'ימייל)

?????
אפשר לשלוח שם עד 20-25 בכייף....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;765174:
?????
אפשר לשלוח שם עד 20-25 בכייף....

זהו שזה מנסה להעלות מלא זמן עד שאני נשברת (לפעמים שעה קובץ של מגה וחצי)
טוב אני אתקשר מחר לנתיב זה לא שייך לעבוד ככה.

• הוסף לסימניות
זה בעיה במהירות אינטרנט--- וג'מבו מייל לא יעזור בזה כלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;765093:
שלחתי קבצים בג'מבו מייל.
ופתאון אני חושבת אולי טעיתי בכתובת המייל יש מצב לבדוק זאת?

תודה לכם
אם יש לך מנוי בהאתר [אפי בחינם] יש אפשרות לבדוק בכניסה להחשבון שלי יש לך שמה נתונים על הקבצים ששלחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;765178:
זה בעיה במהירות אינטרנט--- וג'מבו מייל לא יעזור בזה כלום

לא חושבת. כי וואלה מעלה לי צ'יק צ'ק תוך דקה 7 מגה.

• הוסף לסימניות
נעמי גם לי הייתה הבעיה הזו ופניתי לנתיב והם סידרו את זה על ידי התקשרות מרחוק במהירות ויעילות. את צודקת הבעיה כנראה בעקבות הסינון שלהם.

• הוסף לסימניות
למה ג'מבו מייל?? תתקדמו ל google drive!
אפשר להעלות קבצים ענקיים ולשתף אוטומטית את הקישור במייל.
תנסו ותראו:
https://drive.google.com/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה