צפוני אבוד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני שוקל להתפנות למלונית, שמעתי שכעת לא נותנים להסתובב במלונית צריכים להשאר בחדרים, האם יש מי שיכול להכחיש או לאשר?
תודה רבה!
תודה רבה!
אני שוקל להתפנות למלונית, שמעתי שכעת לא נותנים להסתובב במלונית צריכים להשאר בחדרים, האם יש מי שיכול להכחיש או לאשר?
תודה רבה!
חחח לא.אתם שם בסוף? פשוט השתחררנו כבר ואיבדנו שם משהו...
הבן שלי שם. אוכל לנסות לעזור לך.ם בסוף? פשוט השתחררנו כבר ו
הבן שלי שם. אוכל לנסות לעזור לך.
אגב, אל תגלו לאף אחד, אבל אפשר להיכנס מבחוץ חופשי (כמובן לא מהכניסה הרשמית, אלא מהרחוב מתחת למרפסת של הלובי), יש לי כמה חברים שנמצאים שם עכשיו, וכל הזמן חברים אחרים באים לבקר אותם...אתם שם בסוף? פשוט השתחררנו כבר ואיבדנו שם משהו...
אגב, אל תגלו לאף אחד, אבל אפשר להיכנס מבחוץ חופשי (כמובן לא מהכניסה הרשמית, אלא מהרחוב מתחת למרפסת של הלובי), יש לי כמה חברים שנמצאים שם עכשיו, וכל הזמן חברים אחרים באים לבקר אותם...
מקווה שמישהו מהגולשים כאן יודע למי צריך לגלות כזה דבר, ומקיים את חובתואגב, אל תגלו לאף אחד, אבל אפשר להיכנס מבחוץ חופשי (כמובן לא מהכניסה הרשמית, אלא מהרחוב מתחת למרפסת של הלובי), יש לי כמה חברים שנמצאים שם עכשיו, וכל הזמן חברים אחרים באים לבקר אותם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים