הערכה די גסה, אבל באופן כללי זה נכון.המחירים נעים בגדול בין 400 ל-2000 ש"ח עם חריגות קלות לכל צד
תלוי בפרמטרים כמו:
מקצועיות
ציוד ואביזרים
סגנון ורמה של עיצוב
עיר
מה מקבלים בסוף
כולל אלבום או לא
אם אלבום אז איזה סוג
וכו' וכו'
בהצלחה
גסה מאדהערכה די גסה, אבל באופן כללי זה נכון.
ברורגסה מאד
אבל כבר כתבת בעצמך:
"באופן כללי זה נכון"![]()
לכמה תמונות?מחירים נעים בגדול בין 400 ל-2000 ש"ח עם חריגות קלות לכל צד
כתבתי למעלה שזה תלוי בהרבה פרמטריםלכמה תמונות?
לא הולך שלוקחים לפי תמונה?
איפה מסתכלים בתיקית העבודות?הרבה.
נקודה.
אני עוד מהזולות יחסית בשוק
וגם אצלי זה הולך לפי פרמטרים
כידוע צילום ניובורן הוא בין הכי קשים אם לא ה-
והמחיר בהתאם.
וכמובן כמו ש @ציפס קידס כתבה לך, יש גם את ענין האלבומים
ועוד דבר, יש צלמות ניובורן שמתמחרות גם ביחס של עריכת התמונות
ככל שרמת העריכה גבוהה יותר ומושלמת, הן לוקחות יותר
ואת יותר מוזמנת להציץ בתקית העבודות שלי של צילומי ניובורן
תעמדי על תמונת הניק שליאיפה מסתכלים בתיקית העבודות?
גמרת אותי עם התמונות של האוכל.תעמדי על תמונת הניק שלי
במדיה
תודהגמ
גמרת אותי עם התמונות של האוכל.
עוד לא אכלתי ארוחת ערב!!
והניו בורן מדהים!!!!
את מוכשרת לגמרי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים