בירור לגבי שיפוץ מטבח

• הוסף לסימניות
שלום רב,

1. אני עושה מטבח אצל נגר פרטי
בתקציב אני יכולה לעשות או סיומת של פורמיקה רגיל
או צביעה בתנור -
הצביעה בתנור אמרו לי שזה יותר יפה,
אבל חשוב לי לדעת איך זה לאורך שנים - האם הוא יותר רגיש לשריטות? קילופים?
האם אפשר לנקות בו באקונומיקה?

2. איזה שכלולים בפרזול יש היום במטבחים
שאני רוצה לדרוש כי הנגר לא מציע לי

3. איך נכון למקם פח? האם אפשר למקם בתוך הארון בצורה חכמה, פרקטית ונוחה?

4. יבוש לצלחות - יש משהו נוח ומשוכלל יותר מהפשוט של פעם?...

5. מיקסר בוש - האם יש מדף חכם לתפעול מיקסר בלי להוציא לשיש?

אשמח לקבל מענה ועוד המלצות טובות לפרקטיות ונוחות במטבח כמו חלוקה של מגירות וכדו'

תודה רבה!!!! ה' ישלם שכרך!!!

• הוסף לסימניות
3. איך נכון למקם פח? האם אפשר למקם בתוך הארון בצורה חכמה, פרקטית ונוחה?
תלוי במה שאתם רגילים ו/או אוהבים יש כאלה שלא יוותרו על פח פנימי ויש כאלה שבחיים לא יכניסו פח לתוך ארון
5. מיקסר בוש - האם יש מדף חכם לתפעול מיקסר בלי להוציא לשיש?
אפשר לעשות ארון תריס על השיש

הכל תלוי בסוג המטבח/ עיצוב/ תקציב וכו

• הוסף לסימניות
אענה על אחד אחד...
צביעה רגישה הרבה יותר מפורמיקה
זה תלוי בך ובהרכב המשפחתי אם זה מתאים לכם
נכון הוא שהצביעה גם יפה יותר אך אם חשובה לך הפרקטיקה אז ניתן לשלב ביניהם כמו ארונות עליונים צביעה ותחתונים פורמיקה.
ברור שיש להתחשב בזהירות בעיצוב כדי שהשילוב יצא מוצלח.

בפירזול - יש הרבה דברים מעניינים חלקם מומלצים חלקם פחות
הרבה מתוכם המחיר לא בהתאם לתמורה
תמקדי למה את זקוקה פרט לצירי מגירות וארונות וננסה לעזור

מייבש כלים הפשוט והטוב נשאר עד היום הפשוט והטוב....
יש שיחלקו עלי, ובגלל הנראות יעדיפו את הנירוסטה על צורותיו ודוגמאותיו
ועדיין אני חושבת שעל אף החסרון של החוסר יופי שלו והשבירות הוא עדיף על האחרים כולם
גם בגלל שבעלות קטנה ממש ניתן להחליף את חלקיו ולהתחדש וגם בגלל שהוא בתוך ארון ולא נראה לעין.

פח - איך שהיית רגילה עד היום היה לך נוח?
או שתרצי לשנות?
זה נתון להרגלים ולנוחות שלך
נכון שנעים יותר שלפח האשפה יהיה מקום מוגדר וסגור, אך זה תלוי באפשרות ובמיקום שיהיה במטבח החדש שלך ואם תהיה לך אפשרות לאוורור פרט לאוורור שבדלת.

מיקסר - כפי שכבר הציעו בתגובה הקודמת, קיים ארון תריס,
קיימים עוד פתרונות אבל, הם פתוח פרקטיים ויקרים מאד מאד!!!!!

טיפ ממני,
פרט לנגר שיכול (אולי) לעזור בחלוקה מומלץ לקחת בעלת מקצוע שתשב אתכם על חלוקה מותאמת לצרכים שלכם.

המון הצלחות

• הוסף לסימניות
לגבי אוורור בארונות - טיפ קטן מהנגר שלנו, מקווה שתבינו:
הוא קיצר את קרקעית הארון, בחלק שצמוד לצוקל, ובעצם האוורור הוא מלמטה
זה ממש מאוורר מעולה!

• הוסף לסימניות
תוספת -
ממליצה בארון פח לבטל לגמרי את הסוקל במקום ושהפח יהיה על הרצפה, - יותר נקי גם בעין במקום דלת מקוצרת לבטל שם את הסוקל ומשם יהיה האוורור

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ שתצרפו תכנית, אני מניח שיוכלו פה להוסיף לכם הרבה מידע פרקטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה