בעלי טלפון כשר צריכים סמס רק בפתיחהכמה שאלות על אינטראקטיב ישראל
זה בעברית? יש ניכוי מס במקור?
מתאים לבעלי טלפון כשר?
קל לשימוש והב
אז מה עושים?בעלי טלפון כשר צריכים סמס רק בפתיחה
מבקשים ממישו זה ממש חד פעמי רק לפתיחת החשבון..אז מה עושים?
אם הבנתי נכוןאני מעביר עכשיו חשבון ממיטב טרייד לIB
במיטב כתבו לי כך: בהמשך לפנייתך, שלחת לי רק אישור ניהול חשבון שלהם. כדי לבצע את התהליך נדרש גם את פרטי העברת ניירות ערך שלהם.
לא הצלחתי למצוא פרט כזה בצורה פשוטה (בשונה מאישור בעלות על חשבון)
מי יכול לעזור?
www.hasolidit.com
ממני הוא מבקש SMS כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר. יש דרך לבטל את זה? זה ממש מעצבן ולא נעים לבקש טובות...בעלי טלפון כשר צריכים סמס רק בפתיחה
אתר בגדול בעברית
אני צריך פרטי 'העברת ניירות ערך'אם הבנתי נכון
עיין בפוסט הזה בסעיף 5 ג
![]()
תיאור תהליך העברת ני"ע מבית השקעות בישראל --> בנק בישראל --> IB (2022)
בעקבות סאגה של כמעט 4 חודשים בניסיון להעביר ני"ע בבית השקעות בישראל לחשבון שלי ב IB, אסקור את התהליך ואת ה DO ו DONT’S, כדי לחסוך לאחרים עגמת נפש, עצבים על מערכת הבנקאות הארכאית בארץ ובעיקר זמן. הכל נכון לשנת 2022. 1. בגלל שידעתי/חששתי שהתהליך לא יעבור חלק, לקחתי כמה חודשים מראש, ביחס ללו"ז...www.hasolidit.com
באינטרקטיב ישראל שלחו לי תוכנה שהתקנתי על המחשב וזה שולח את הקוד סמס לשם ללא מספר בכללממני הוא מבקש SMS כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר. יש דרך לבטל את זה? זה ממש מעצבן ולא נעים לבקש טובות...
עזרה פליז!אני צריך פרטי 'העברת ניירות ערך'
ולא פרטי חשבון זה"ב
אנ צריך להעביר תיק ולא להעביר כסף מחשבון בנק
אף אחד כאן לא עשה את זה?!
מדובר שם על ניי"ע.אני צריך פרטי 'העברת ניירות ערך'
ולא פרטי חשבון זה"ב
אנ צריך להעביר תיק ולא להעביר כסף מחשבון בנק
אף אחד כאן לא עשה את זה?!
וואו מדהים!!באינטרקטיב ישראל שלחו לי תוכנה שהתקנתי על המחשב וזה שולח את הקוד סמס לשם ללא מספר בכלל
יש לי רק טלפון כשר.
איזה תוכנה?באינטרקטיב ישראל שלחו לי תוכנה שהתקנתי על המחשב וזה שולח את הקוד סמס לשם ללא מספר בכלל
יש לי רק טלפון כשר.
דיברתי עם השירות לקוחות והם שלחו לי קישור לתוכנה במיילוואו מדהים!!
אשמח ממש לשמוע איך פנית אליהם? מי שלח לך את הקישור של התוכנה? למי פנית שם?
כי זה יעזור לי ממש!!
תודה רבה!
שם מדובר על העברה מחשבון מסחר לבנק ומשם לIBמדובר שם על ניי"ע.
מבחינת פרטי הנמען זה לא אמור להיות משנה מאיזה גוף אתה מבצע את ההעברה...שם מדובר על העברה מחשבון מסחר לבנק ומשם לIB
אני מדבר על העברה ישירה מחשבון מסחר לIB
מאה אחוזמבחינת פרטי הנמען זה לא אמור להיות משנה מאיזה גוף אתה מבצע את ההעברה...
מאה אחוז
היכן אני מוצא אותם?
זה אמור להיות סופר פשוט
אבל לא הצלחתי למצוא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים